ODPOWIEDZ
  • 5774 / 1184 / 43
Dałem łapkę.
Hahe, co za pomysły !
Takie tematy to złoto.

Ja bym sobie te wiadro na głowę założył.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 32 / 14 / 0
18 lutego 2024Atropolamine pisze:
Po co jesus.
Z dokładnie tego samego powodu dla którego niektórzy tu eksperymentowali z waleniem wódy i. v. i poprzez wsadzanie sobie nasączonego nią wacika w cztery litery.
  • 1310 / 333 / 12
Na głowę i piznàc młotkiem jebie we łbie dobrze
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 826 / 252 / 0
Na biedzie jarało się takie wiadra/wodospady gdzie 9/10 to tyx a 1/10 jakieś okruszki zioła. Wszystko co powiedzieli poprzednicy mogę potwierdzić. Gorzkie to, brzydkie i do niczego.
Wiadro wymieszane tyxem i trawą w normalnych proporcjach to już zupełnie zwyczajna sprawa.
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 1310 / 333 / 12
Nie no spoko temat, czekam z niecierpliwością na dalszą debatę;

- Jaki rodzaj tytoniu nadaje sie najlepiej?
- Czy można użyć tyxu z niedopałków?
- Czy używając zapałek mocniej posmyra w płuckach?

Zresztą nieistotne - byłem przed klatką na łowach i zaraz sam przetestuje, niestety nie mam żadnej plastikowej butelki ale ta z hasioka po rozpuchu raczej też sie nada %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 2534 / 596 / 0
19 lutego 2024weedotixx pisze:
18 lutego 2024Atropolamine pisze:
Po co jesus.
Z dokładnie tego samego powodu dla którego niektórzy tu eksperymentowali z waleniem wódy i. v. i poprzez wsadzanie sobie nasączonego nią wacika w cztery litery.
No ale to może faktycznie dawać nadzieje na jakąś fazę,a tyxem już bardziej niż w chuj to się nie przepalisz,do tego wystarczy papieros.I wciąż to niezbyt ciekawa faza.No ale dobra spoko niech będzie,czaje ;)
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 61 / 3 / 0
Waliłem takie wiadra jak byłem nastolatkiem z braku mj. Jak ktoś w ogóle nie pali fajków to na początku coś tam działa potem już nie. I nie polecam takich głupot robić bo jeszcze ktoś potem zacznie jarać fajki czy też jakieś cygara, cygaretki. Swoją drogą dobre są te jagodowe.
  • 52 / 11 / 0
19 lutego 2024london5 pisze:
Dałem łapkę.
Hahe, co za pomysły !
Takie tematy to złoto.

Ja bym sobie te wiadro na głowę założył.
zrobiłeś mi tym dzień xddd

a co do tematu to jest to pomysł totalnie bez sensu
  • 826 / 252 / 0
Trochę nie na temat ale w sumie trochę na temat. Kilka lat temu, jedno z pierwszych bong jakie w życiu paliłem było wymieszane z tytką. Historia jest taka, że do tamtej pory jarałem tylko z dużych, konkretnych bong a tamte było dosyć malutkie i będąc niedoświadczonym postąpiłem z nim tak jak bym postąpił z bongiem trzy razy większym, czyli mocno i długo ciągnąłem w płuca przed puszczeniem sprzęgła. Przejarałem prawie cały cyban na strzał i najpierw od tytoniu prawie się porzygałem i miałem mocne zawroty głowy. Po kilku minutach to wszystko ustąpiło i zrozumiałem, że jestem ujarany jak dziki knur w malinach. Uwalony jak nigdy dotąd, może też jak nigdy później. Nie pamiętam.
Na temat wszystkiego co działo się wtedy w głowie popełniłem trip raport. Jest na neuro:
https://neurogroove.info/trip/loty-zbyt-wysokie
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 11 / / 0
Nie wyobrażam sobie walnąć tytoniu z wiadra, już jak sobie paliłam tytoń z lufy był dla mnie za mocny i nieprzyjemny (chociaż za to bardzo mocny), chyba jednak zostanę przy fajkach z oderwanym filtrem wsadzonych do lufy i tak będę sobie konsumowała nikotynę, i wystarczająco mocne dla mnie i nie za mocne i przyjemne :)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

DNA w powietrzu. Wykrywają tak narkotyki i patogeny

Przełomowe badanie naukowców z Uniwersytetu Florydy wykazało, że środowiskowe DNA (eDNA) zasysane prosto z powietrza może dostarczyć szczegółowych informacji o otaczającym nas świecie. Od identyfikacji zagrożonych gatunków i śledzenia ludzkich patogenów, po wykrywanie alergenów i nielegalnych substancji.