Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
@ mmigotka Ja tak mam z opio że sobie pozwalam czasem i wszycho jest pod kontrolą- bez ciągów. Jeśli chodzi o benzo zacząłem brać w ciągu jak miałem 21 lat. Teraz mam 33, Przez cały ten czas biorę dzień w dzień na insomnię z jaką borykam się od 9 roku życia. Na szczęście mimo tylu lat na koncie cały czas wystarczają mi dawki rzędu 0.7 do 1.5mg na dzień ,nie więcej - klona lub alpry. Kiedy wpierdolisz się w to na tyle lat nawet nie chciej wiedzieć co się dzieje jak tego nagle zabraknie -to jest gorsze niż wszystkie najgorsze skręty po opio razem wzięte : / ja np wiem że benzo w takiej formie pozostanie ze mną już po deskę grobową...
Nie są to kosmiczne dawki.
No ale tylko w szpitalu, tak jak ja.
Sam bym nie dał rady.
Pozwólcie, że przytoczę po raz drugi cytat dotyczący beznadziejnego przypadku wjebania w benzo.
Kiedyś znalazłem to w jakimś forum dla kobiet.
Bez względu na benzo, zetka zawsze na mnie działa, co najwyżej czekam na efekt dłużej niż kiedyś.
Zapewne to kwestia tego, że nie zajmuje w takim stopniu pozostałych receptorów i nie uwala w takim zakresie, jak top 3 - czyli: klon, lorek i alpra.
Polecam próbę wyczucia, nauczenia się tego, jakie dawki zapewniają Wam możliwość egzystencji, a od których zaczyna się stan uwalenia, będący bardziej efektem niepożądanym. Najlepiej z pomocą kogoś zaufanego i zaznajomionego w temacie.
Dzięki temu może się okazać, że w ciągu doby nie potrzebujecie tego tyle, ile sobie wkręcacie. Benzyny zabierają obiektywizm, chociaż szamając je, twierdzimy inaczej.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Ale w szpitalu pomogli mi to odstawić i jestem na jebanych ssri.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.