Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 70 / 11 / 0
@pomasujplecki nie jest to podobne przypadkiem do ciągów alkoholowych?
  • 553 / 117 / 0
Dzięki za odpowiedź.
Kurde mi się pojawiają te wybudzenia, gdy nie potrafię się ruszyć, oraz jakiegoś typu pulsowanie w głowie, bynajmniej w skroniach- raczej gdzieś w głębi czaszki.
Czy to może świadczyć o rozjebany GABA?
  • 92 / 5 / 0
22 stycznia 2024mietowy3 pisze:
@powerade33 Z ciekawości - jak długo trwał ciąg i na czym, że GABA takie nadwrażliwe?
Nie trwał ciąg długo bo brałem zolpidem
Tylko na noc dość długo , leczy mnie lekarz też escitalopramem 20mg ale z marnym skutkiem dlatego
Myślę że to gaba , a co myślicie przy tym zejściu z relanium można się wspomagać trochę pregalabina czy z deszczu pod rynnę ?
  • 3237 / 551 / 0
22 stycznia 2024lossu pisze:
@pomasujplecki nie jest to podobne przypadkiem do ciągów alkoholowych?
Jest ale w dużo gorszej i dłuższej formie.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 9 / / 0
Wpadł mi ostatnio w rękę diazepam z Galaniki. Tabletki po 10 mg. Wrzuciłem 30 mg na raz, efekt praktycznie zerowe także myślę, że stężenie tam jest jest bardzo niskie lub w ogóle go nie ma. Taka informacja czysto informacyjna. Może ktoś próbował czegoś z tej firmy ? Miał podobne odczucia ?
  • 316 / 40 / 0
Z tej firmy nie próbowałem aczkolwiek też nie raz brałem po 30mg i tylko senny byłem pewnie też przed tolerancję krzyżowa z innymi benzo, ale jak stosuje dawki 5mg to czuje diazepam jakby w tle i to mi się w nim podoba lepiej się po nim zasypia i poprawę samopoczucia.
  • 546 / 13 / 0
23 stycznia 2024cygan1979 pisze:
Wpadł mi ostatnio w rękę diazepam z Galaniki. Tabletki po 10 mg. Wrzuciłem 30 mg na raz, efekt praktycznie zerowe także myślę, że stężenie tam jest jest bardzo niskie lub w ogóle go nie ma. Taka informacja czysto informacyjna. Może ktoś próbował czegoś z tej firmy ? Miał podobne odczucia ?
Mam klona z Galeniki i kilka lat temu było wszystko ok z produktami tej firmy ! Kilka dni temu dostałem w troszkę innym blistrze ale moim zdaniem to jakieś podróbki- klon smakuje jak wapno i przy zażyciu tabletki 2 mg działanie jak po 0,2 mg
  • 445 / 66 / 0
No rolki to dziwna sprawa jest ogółem. Kiedyś 60mg przez dzień przejadlem waląc po kilka na raz, łacznie 12 tabletek i słabe działanie, drugim razem 2 tabletki licząc na lekkie uspokojenie, a uderzyło jak tabletka klona jak nie mocniej. Może tamte wczesniejsze co miałem były przeterminowane, byly w plastikowym blistrze, a tamte lepsze w papierowym. No nic, mam 2 tabsy w papierze, i trzymam na sytuacje kryzysowa i zobaczymy czy miałem racje. Ale póki co tolerka wyrobiona to i tak bym chuja poczuł.
  • 327 / 68 / 0
24 stycznia 2024rafi333 pisze:
23 stycznia 2024cygan1979 pisze:
Mam klona z Galeniki i kilka lat temu było wszystko ok z produktami tej firmy ! Kilka dni temu dostałem w troszkę innym blistrze ale moim zdaniem to jakieś podróbki- klon smakuje jak wapno i przy zażyciu tabletki 2 mg działanie jak po 0,2 mg
W UK z Galenika jeśli chodzi o klony zawsze były git, smak miętowy, jeden cały bez tolerki wycinał dzień z życia. Galenika zmieniła w tamtym roku bodajże opakowania swoich leków. Ogólnie w UK klony to najbezpieczniejsze benzo dostępne na czarnym rynku, nikt tego podrabiać nawet nie chce.
czas zwolnić
  • 546 / 13 / 0
tramalowyson- no właśnie nie narzekałem na Galenike jak miała blistry z czerwonymi i niebieskimi dodatkami- teraz być może zmienili opakowanie ale klon zupełnie nie ma smaku i boję się to brać bo coś mi nie pasuje
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.

Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.