Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1628 / 196 / 0
Nieprzeczytany post autor: artur019 »
EPH to nie ta bajka w ogóle chociaż może będzie jakieś tam podobieństwo do małych dawek 3-FMC. Największe nadzieje pokładałbym w 2-FA i 3-FA tak czy siak. ;-)
  • 284 / 4 / 0
3-FMC wchodzi na listę delegalizacyjną, więc jak się zakochałaś w nim, to radze zrobić zapasy na wszelki wypadek przed końcem roku ;-) bo jak kolega wyżej pisał, EPH to inna bajka, prędzej 2-FA lub 3-FA, ale pytanie jakich Ty efektów przede wszystkim oczekujesz. Sama musisz popróbować i sobie na to pytanie odpowiedzieć. Mi by było żal sprowadzać tą subtsancje z zagranicy, ale co człowiek to opinia ;-)
There is no dark side in the Moon, really. Matter of fact, it's all dark.
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
  • 3 / / 0
Działąniem przebijał akutalne klefedrony. Miałem z nim styczność, po spożywaniu 4-MMC/3-MMC, nie sądziłem, że pokaże pazurki :)
Pozytywnie zaskoczył na plus :finger:
Uwaga! Użytkownik [PROSEKTORIUM] jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 107 / 2 / 0
Porówna ktoś do 3cmc? Niedługo jeden vendor wprowadził 3fmc
  • 465 / 45 / 0
Też jestem ciekaw tego, serotonina czy dopamina ?
  • 4329 / 700 / 2117
@odbytniczy1991 W większym stopniu na noradrenalinę, w mniejszym na dopaminę i serotoninę.
Porówna ktoś do 3cmc? Niedługo jeden vendor wprowadził 3fmc
3-FMC jest silniejszym stimem niżeli 3-CMC. Gdyby je porównać, to: 3-FMC wywołuje większe odczucie euforii, wzrostu energii czy pobudzenia fizycznego. 3-CMC jest bardziej łagodny, jego działanie jest mniej intensywne.

Ciekawostką też w tym przypadku będzie struktura chemiczna obu substancji: 3-FMC ma grupę fluorową na trzecim atomie węgla, natomiast 3-CMC ma grupę chlorową. Ta różnica chemiczna może wpływać na ich aktywność i efekty psychoaktywne.

3-FMC:
F
|
N-C-C-C-C-H
|
H
3-CMC:
CH3-CH(Cl)-C6H4-O-CH3
CH3 to grupa metylowa,
CH(Cl) to grupa chlorkowa,
C6H4 to pierścień benzenowy,
O to grupa eteryfikacyjna.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 1656 / 558 / 0
Zmieszalem przez noc połówkę razem z połową 2-FMA, słabe to to.
  • 4894 / 853 / 0
Testował ktos, najlepiej bez tolerki i porówna, jak to się ma do 3cmc?
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 757 / 114 / 0
takie sobie, mocniej spiduje mniej eufo niż chlor, ale jakieś nijakie to i raczej bez szału już lepiej coś z rodziny fluoroamf
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 2394 / 653 / 0
@ serotoninowy
A ja powiem inaczej. Z tego co pamiętam moje doświadczenia z przed 10ciu lat właśnie flufedron był najbliżej 3-MMC. Pamiętam że to co ja miałem miało beżową barwę i robiło naprawdę bardzo podobnie do 3mmc. Euforycznie i kanapowo ale troche z innej mańki.

Kompletnie zapomniałem po latach że taki środek istniał hehehe ;p
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.