Działanie wenli na końcu terapii było już nie do zniesienia. Bardzo mocna obojętność, znieczulenie, brak libido i jakiejkolwiek motywacji. Uczucie oglądania wszystkiego jakby zza szyby. Przy tym leku czuje sie zupełnie inaczej. Mam większa chęć i wczutke, żeby rozmawiać z innymi, więcej czuje, poprawiła mi sie inteligencja, mam większa elokwencję i przepływy kreatywności, które wenla rozjebala. W końcu mam ochotę na kobiety i chec żeby je zdobywać. Poprawiło sie dosłownie wszystko
Przeszedłem się chyba po 15 aptekach, w tym po sieciówkach w mieście wojewódzkim i nikt nic nie wie kiedy będzie.
Znalazłem tylko jeden komentarz ze strony dla farmaceutów i ktoś napisał, że może pojawi się koło marca.
02 stycznia 2024Sztermel pisze: Braki sele w całym kraju - Seganu chyba nawet w systemie nie wyświetla, jakby został wycofany, ale Selgres dalej jest.
Przeszedłem się chyba po 15 aptekach, w tym po sieciówkach w mieście wojewódzkim i nikt nic nie wie kiedy będzie.
Znalazłem tylko jeden komentarz ze strony dla farmaceutów i ktoś napisał, że może pojawi się koło marca.
Gdzie widziałeś?
Jakieś pw ewentualnie
rasagilina,silny, wybiórczy i nieodwracalny IMAO B
czy będzie działać jak selegilina?
stosował ktoś?
-leki; Azilekt, Ralago, Asanix PPH, Rasagiline Vipharm
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.