Działanie wenli na końcu terapii było już nie do zniesienia. Bardzo mocna obojętność, znieczulenie, brak libido i jakiejkolwiek motywacji. Uczucie oglądania wszystkiego jakby zza szyby. Przy tym leku czuje sie zupełnie inaczej. Mam większa chęć i wczutke, żeby rozmawiać z innymi, więcej czuje, poprawiła mi sie inteligencja, mam większa elokwencję i przepływy kreatywności, które wenla rozjebala. W końcu mam ochotę na kobiety i chec żeby je zdobywać. Poprawiło sie dosłownie wszystko
Przeszedłem się chyba po 15 aptekach, w tym po sieciówkach w mieście wojewódzkim i nikt nic nie wie kiedy będzie.
Znalazłem tylko jeden komentarz ze strony dla farmaceutów i ktoś napisał, że może pojawi się koło marca.
02 stycznia 2024Sztermel pisze: Braki sele w całym kraju - Seganu chyba nawet w systemie nie wyświetla, jakby został wycofany, ale Selgres dalej jest.
Przeszedłem się chyba po 15 aptekach, w tym po sieciówkach w mieście wojewódzkim i nikt nic nie wie kiedy będzie.
Znalazłem tylko jeden komentarz ze strony dla farmaceutów i ktoś napisał, że może pojawi się koło marca.
Gdzie widziałeś?
Jakieś pw ewentualnie
rasagilina,silny, wybiórczy i nieodwracalny IMAO B
czy będzie działać jak selegilina?
stosował ktoś?
-leki; Azilekt, Ralago, Asanix PPH, Rasagiline Vipharm
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.