Super wybór. Też bym tak chciał gdybym nie korzystał z innych używek to budował bym masę, omka, teściu enan, susta, meta, bold i jestem wielki KOT :) Sterydy uzależniają, ale są zajebiste oczywiście pod warunkiem że nie pijemy alko i raczej z dala od innych używek. Ile ja się tego towaru nabrałem.. jak zabrakło miejsca na dupie to waliłem w barki.. :)
Dużo częściej słyszę o przypadkach psychozy amfetaminowej, niż psychozy wywołanej innymi stymulantami. Przykładowo, amfa powoduje również uszkodzenia/wypadanie zębów.
Badania na zwierzętach wykazały, że amfetaminy oraz MDMA są neurotoksyczne, zwłaszcza gdy są podawane w dużych i powtarzanych dawkach. kokaina również, w przeciwieństwie do amfetaminy, nie powoduje neurodegeneracji zakończeń aksonów w prążkowiu i korze przedczołowej.
Większość pacjentów, trafiających do szpitala z powodu zażycia narkotyków, skarży się na dolegliwości sercowo-naczyniowe. kokaina, szczególnie w połączeniu z alkoholem, jest kardiotoksyczna.
Do tego, nie zauważyłem nigdy u siebie zwały po koko.
A co do tego co piszesz,kokaina nie powoduje problemów z zębami? nie jest neurotoksyczna?
Pierwszy raz z ketą pozbawił mnie hobby i spędzania czasu wolnego. Wszystkiego w sumie łącznie z sexem.
Bo wiem, że nic innego nie da mi tyle przyjemności co K.
To jest w ogóle nie do opisania...
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.