Super wybór. Też bym tak chciał gdybym nie korzystał z innych używek to budował bym masę, omka, teściu enan, susta, meta, bold i jestem wielki KOT :) Sterydy uzależniają, ale są zajebiste oczywiście pod warunkiem że nie pijemy alko i raczej z dala od innych używek. Ile ja się tego towaru nabrałem.. jak zabrakło miejsca na dupie to waliłem w barki.. :)
Dużo częściej słyszę o przypadkach psychozy amfetaminowej, niż psychozy wywołanej innymi stymulantami. Przykładowo, amfa powoduje również uszkodzenia/wypadanie zębów.
Badania na zwierzętach wykazały, że amfetaminy oraz MDMA są neurotoksyczne, zwłaszcza gdy są podawane w dużych i powtarzanych dawkach. kokaina również, w przeciwieństwie do amfetaminy, nie powoduje neurodegeneracji zakończeń aksonów w prążkowiu i korze przedczołowej.
Większość pacjentów, trafiających do szpitala z powodu zażycia narkotyków, skarży się na dolegliwości sercowo-naczyniowe. kokaina, szczególnie w połączeniu z alkoholem, jest kardiotoksyczna.
Do tego, nie zauważyłem nigdy u siebie zwały po koko.
A co do tego co piszesz,kokaina nie powoduje problemów z zębami? nie jest neurotoksyczna?
Pierwszy raz z ketą pozbawił mnie hobby i spędzania czasu wolnego. Wszystkiego w sumie łącznie z sexem.
Bo wiem, że nic innego nie da mi tyle przyjemności co K.
To jest w ogóle nie do opisania...
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.