Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 5839 / 1209 / 43
Sobą.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1121 / 154 / 0
Zwykłym szarym człowiekiem zapierdalającym 200+ godzin miesięcznie żeby starczyło do ostatniego, raczej stabilizacja - wolę swoje życie i nie zamieniłbym go na inne, mimo tego całego bagażu który za sobą ciągnę, nie narzekam.
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 1400 / 360 / 13
Bez paliwa i prądu? Czołgiem na korbkę.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 690 / 310 / 0
Byłbym sobą.. czyli nadal wszyscy by mi wchodzili na głowę i skakali by po mnie, traktowali jak szmatę, nie miałbym własnego zdania, nadal byłbym przelękniony i stał w miejscu, nie poznałbym żadnej kobiety bo nie miałbym odwagi zagadać a moje kompleksy by mnie w końcu doprowadziły do piachu. Co prawda obecnie nie biorę żadnych dragów i nie jest to łatwe ale nie żałuję że kiedyś brałem, każdą dziewczynę poznałem po amfie i były to nawet kilkuletnie związki które dodały mi odwagi, pewności siebie i miło wspominam te związki, to jaki bajerant byłem, uwierzyłem w siebie. Dragi podrasowały, podszlifowały mój kiedyś słaby, delikatny charakter :)
Obecnie pomimo iż nic nie biorę poza lekami, już nie daję sobie wejść ludziom na głowę, jestem asertywny umiem powiedzieć NIE kiedy trzeba, potrafię się odezwać, mam własne zdanie, nie tłumię w sobie emocji które tłumiłem przez większość życia tylko walę prosto z mostu, jestem bardziej otwarty, szczery (czasami do bólu) ale staram się mówić prawdę i w oczy patrzę jak z kimś rozmawiam.
Oczywiście pewnie jestem narkomanem i alkoholikiem. Ale nie wstydzę się tego, nie wstydzę się o tym mówić, nie udaję kogoś kim nie jestem. Święty nie jestem i nigdy nie będę.
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
  • 3455 / 559 / 2
Gdyby nie narkotyki byłbym teraz po studiach wyższych pewnie w jakiejś technikum liceum spełniał się jako polonista.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 805 / 463 / 0
Nigdy nie poznałbym siebie, więc pewnie byłbym jak mój stary.
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 344 / 44 / 0
Nie narkomanem, miałbym więcej emocji, myślę że byłbym mądrzejszy, ambitniejszy, słabszy psychicznie, mniej odważny, ale myślę też że byłbym gorzej nieszczęśliwy niż teraz bo chociaż mam se wsadzić w ryj alpre na chujowy nastrój albo klona.
  • 2392 / 654 / 0
Bym się zajmował montażem filmów , czyli tym co robiłem zanim zacząłem konkretnie lecieć. Wiecie składanie ludziom filmów z wakacji , wesel lubiłem też czasem jakiś teledysk sklecić. Aktualnie nie mam sprzętu odpowiedniego na to , staram się uzbierać na kompa ale coś nie idzie bo każda większa suma jaką uzbieram w końcu idzie na tango x/
Ale tak ogólnie wyłączając to moją chwilowo zamrożoną pasję to był bym sobą tak samo jak teraz
  • 775 / 119 / 0
wspólnikiem topowej kancelarii dziugającym 50k na miesiąc, robiacym 100h i myslącym o robocie 24/7

albo prezydentem miasta

ale "what's up with dat?"
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 775 / 119 / 0
10 grudnia 2023Ukurwiony420 pisze:
Nie narkomanem, miałbym więcej emocji, myślę że byłbym mądrzejszy, ambitniejszy, słabszy psychicznie, mniej odważny, ale myślę też że byłbym gorzej nieszczęśliwy niż teraz bo chociaż mam se wsadzić w ryj alpre na chujowy nastrój albo klona.
mądrość nie ma nic wspólnego ze ćpaniem, a raczej z wiekiem i doświadczeniem, jak stare drzewo, którego nie zetniesz zachuja
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.