Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
Mix bezsensowny, ale nie zdawaliśmy sobie sprawę, że te STP pizga, tylko jest w tle alkoholu. koks nas otrzeźwił kompletnie. Zero najebania, zero wizuali. Laska biegała jak pojebana i robiła fotki (ehhh turyści), ja jeździłem językiem po znieczulonym podniebieniu i toczyłem z niej bekę, pochodziliśmy (tempem galopnym, ale jeszcze nie bieg) i jak koko zaczęło schodzić i alkohol też nie wrócił nas znietrzeźwić skumaliśmy, że DOM nas pizga.
Ale nie pizgał miło, bo nie wrócił podwyższony nastrój, a sam nieogar, stymulacja i raczej wybrakowane wizuale (w moim przypadku, jej nie pytałem). Spać nie mogłem po zarzuceniu ponad 24h. 100% nie od koko, bo po koko można spać prawie normalnie, a koks to był, bo za 2 dni po zrobieniu reszty torby poszliśmy spać bez płaczu i trudu. Substancja ogólnie do ponownego testu, ale po samym wchodzeniu w moim rankingu DOx raczej nie wejdzie ponad DOPR, a ponad DOC to nawet marsjanki przedkładam.
Dawka: 7,5mg, wizuale po 16h jeszcze wyczuwalne, następnym razem jem 10-15. W DOx lubię chyba tylko mocny upizg. DOPR w ilości 8mg zredefiniowało u mnie pojęcie psychodelika rekreacyjnego.
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."
Najpierw masa, potem kwasa
Nie ma wizuali jak po np. 2C-P (mój faworyt), trip jest subtelny (5mg).
Dobre do GBL i alko. Natomiast po zapaleniu trawy, trip stał się podobny do magicznych grzybków.
Aha, bodyload jest uciążliwy. Zaznaczam, że dzień wcześniej jadłem LSD.
Można to strzelać iv ? W czym rozpuścić ?
Wkurwić się można kiedy to zacznie działać. A iv, to wiadomo.
>>>
Życie to najlepszy narkotyk...
Tak z ciekawości ile dałeś ?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.