DOM

Homologi, izomery i pochodne dimetoksyamfetaminy.
Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 581 / 91 / 6
JAPIERDOLE ILE TO SIĘ ŁADUJE. W TiHKAL pisało godzina, dwie i potem w ciągu godziny narasta do peaka i długo trzepie. Taki chuj. Znaczy trzepie długo. Dłużej niż DOPR czy DOC i to dużo, ale po 3 godzinach ja miałem lekkie falowanie obrazu jak patrzyłem w 1 punkt i lekko podwyższony nastrój. Zauważyłem to jeszcze w docelowym miejscu tripa, w lesie, ale uznawszy, że mocniej nie będzie udałem się do waterloo na miejscówkę wypić piwko z współtripowiczką. No i oczywiście na miejscówie wszystko się rozkręciło kiedy akurat trochę się najebaliśmy i nawet specjalnie nie poczuliśmy, to w stanie stłumienia fazy alkiem pomyśleliśmy, że koks to nienajgorszy pomysł.

Mix bezsensowny, ale nie zdawaliśmy sobie sprawę, że te STP pizga, tylko jest w tle alkoholu. koks nas otrzeźwił kompletnie. Zero najebania, zero wizuali. Laska biegała jak pojebana i robiła fotki (ehhh turyści), ja jeździłem językiem po znieczulonym podniebieniu i toczyłem z niej bekę, pochodziliśmy (tempem galopnym, ale jeszcze nie bieg) i jak koko zaczęło schodzić i alkohol też nie wrócił nas znietrzeźwić skumaliśmy, że DOM nas pizga.

Ale nie pizgał miło, bo nie wrócił podwyższony nastrój, a sam nieogar, stymulacja i raczej wybrakowane wizuale (w moim przypadku, jej nie pytałem). Spać nie mogłem po zarzuceniu ponad 24h. 100% nie od koko, bo po koko można spać prawie normalnie, a koks to był, bo za 2 dni po zrobieniu reszty torby poszliśmy spać bez płaczu i trudu. Substancja ogólnie do ponownego testu, ale po samym wchodzeniu w moim rankingu DOx raczej nie wejdzie ponad DOPR, a ponad DOC to nawet marsjanki przedkładam.

Dawka: 7,5mg, wizuale po 16h jeszcze wyczuwalne, następnym razem jem 10-15. W DOx lubię chyba tylko mocny upizg. DOPR w ilości 8mg zredefiniowało u mnie pojęcie psychodelika rekreacyjnego.
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 5932 / 1224 / 43
Długo się ładuje, równie długo działa. Podoba mi się.
Nie ma wizuali jak po np. 2C-P (mój faworyt), trip jest subtelny (5mg).
Dobre do GBL i alko. Natomiast po zapaleniu trawy, trip stał się podobny do magicznych grzybków.
Aha, bodyload jest uciążliwy. Zaznaczam, że dzień wcześniej jadłem LSD.
Można to strzelać iv ? W czym rozpuścić ?
Wkurwić się można kiedy to zacznie działać. A iv, to wiadomo.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 823 / 11 / 1
Jaka dawka może być na papierze 1cm x 1cm ? Na kolorowej stronie blottera napisane jest "10mg" a na białej 2,5mg i mam wątpliwości chociaż 10 by się raczej nie zmieściło ? Po lewej DOM po prawej niby DOB (1,4mg). Szamał ktoś takie ? Bo jakoś średnio ufam napisom na blotkach :P
>>>
Spoiler:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 85 / 5 / 1
Trafiłeś na dobry towar koleżko. Zadeklarowana ilość jest rzeczywistą ilością jaka jest na tych kartonach. Gwarantuje ;) Miłej zabawy
Tak z ciekawości ile dałeś ?
  • 157 / 8 / 0
@nota600 2,5mg. 4 łącznie mają 10mg. Tak są drukowane.
Uwaga! Użytkownik latajacypisuar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 202 / 3 / 0
Potwierdzam, mam identyczny kartonik i jedna sztuka to 2,5 mg.
  • 229 / 12 / 0
Re: DOM
Nieprzeczytany post autor: Ćbvn »
Ile polecacie na tripa, jeśli 100ug 1P-LSD było dla mnie idealne? ;>
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
  • 161 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: skacowanazocha »
U jednego Vendora odnalazły się znaczki z DOM po 9 latach zapomnienia. Życzy sobie 500 $ za 100 znaczków po 5mg. Rzeczywiście jest to tak trwały związek?
BREJKOR SZMATO !
  • 3216 / 392 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blu »
Tak, jeśli były przechowywane w godziwych warunkach to nie powinno być problemów. Szkoda że nie da się kupić mniej, bo to ciekawa substancja.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.