Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Jedzenie takiej ilości w konwencjonalny sposób ciągnie się w nieskończoność. No i mi już grzyby w ogóle nie smakują, więc tym bardziej wolę sposoby z tych "raz a dobrze".
Mam w planach tripa McKennaii z dwoma kolegami. Jeden ma za sobą już grzybowego tripa, drugi nie. Sam mam za pasem jeden trip po 3,5g i było w porządku, psylocybina okazała swój charakter ale dupy nie urwało (zaznaczę, mam dość sporą psychiczną tolerancję na psychodeliki).
Jaką dawkę byście polecali żeby wszyscy byli zadowoleni? Dla doświadczonych trochę więcej, dla "świeżaka" mniej?
21 września 2023Iacobus pisze: Jeżeli 3,5g nie urwało ci dupy to masz chujowy towar albo jesteś na lekach.
Mogą działać słabiej?
Ale skoro za slabo to wez 4 , jesli dalej niedosyt to DELIKATNIE dopal
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.