Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Jedzenie takiej ilości w konwencjonalny sposób ciągnie się w nieskończoność. No i mi już grzyby w ogóle nie smakują, więc tym bardziej wolę sposoby z tych "raz a dobrze".
Mam w planach tripa McKennaii z dwoma kolegami. Jeden ma za sobą już grzybowego tripa, drugi nie. Sam mam za pasem jeden trip po 3,5g i było w porządku, psylocybina okazała swój charakter ale dupy nie urwało (zaznaczę, mam dość sporą psychiczną tolerancję na psychodeliki).
Jaką dawkę byście polecali żeby wszyscy byli zadowoleni? Dla doświadczonych trochę więcej, dla "świeżaka" mniej?
21 września 2023Iacobus pisze: Jeżeli 3,5g nie urwało ci dupy to masz chujowy towar albo jesteś na lekach.
Mogą działać słabiej?
Ale skoro za slabo to wez 4 , jesli dalej niedosyt to DELIKATNIE dopal
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.