@CieplaPoduszka Sam na impreze zazwyczaj biore ok 350-400... wiadomo zależność jest duża w stosunku do wagi - Ja na pierwszy rzut biore ok 180 pozniej dorzucam ~60 na podbicie i nastepnie ok 100. ehhh
Dawno temu miksowałem z alko ale zbyt często traciłem pamięc przy tym więc sam już nie biore jak i odradzam takie kombinacje. Z opowiadań ludzi tylko się człowiek dowiaduje, że zachowywał się "normalnie" ale totalnie jakieś 2-3h uciekało z życia...
Dałem się namówić na jednorazową akcję wciągania MDMA przećpanemu gościowi, który brał co popadnie w ilościach bliżej niezdefiniowanych. Na zejściu zapytał czy mam jeszcze trochę kryształu emki i lekko najebany 5 browarami dałem się skusić.
Efekty były głównie po fazie - okropny brainzaps, telepanie, masa dziwnych odczuć i wybudzanie się z niesmacznego snu. Bez życia około tydzień. Później 3 lata przerwy od tego specyfiku, bo okazał się tak samo kurewską używka jak mefedron czy alkohol. Sama faza sprowadzała się do pobudzenia i chęci na wypicie kolejnego browara, których tamtej doby ostatecznie pękło około 20.
Nie wierzcie, że to jest lepsze od ketonów i jest na równi z psychodelikami w kwestii szkodliwości. To ten sam ściek, co dopalacze.
05 września 2023ListyDoMDMA pisze: @Ix930 Mechanizm działania emki jest bliższy ketonom niż psychodelikom , ta mała szkodliwość emki to zawsze był mit.
Porownujesz neurotoksyczne, silnie uzalezniajace ketony z czyms co pomaga ludziom i znalazlo zastosowanie we wspolczesnej terapii po wielu latach walki. Brawo.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Zaskakujące dane o alkoholu. Tak wygląda codzienność wielu Polaków
To nie są pojedyncze przypadki ani margines społeczny. Najnowsze badanie pokazuje, jak często Polacy sięgają po alkohol – i dlaczego temat znów wraca do Sejmu.
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.