30 sierpnia 2023Makopolacco pisze: Siemanko ogólnie jestem w temacie stronki od 2013 ale nie rejestrowałem się ,postanowiłem ponieważ znalazłem się w sytuacji następującej jestem w holu dokładniej Amsterdam jak ktoś chce się złapać pogadać Zajarac czy fuknac,to zapraszam,ogólnie poznał bym jakąś panią mam 27 lat ,![]()
Fuzja / D5
30 sierpnia 2023MefedronowyKoneser pisze: Siemanko, mam pytanie znajdę w smartshopiach stacjonarnych jakieś RC benzo?
A jeśli nie wiesz, to powiem. W Austrii są praktycznie bardzo często, na głównej Autostradzie przy wjeździe z Austrii do Niemiec stoją codziennie i wyrywkowo co 10-12 auto zatrzymują. Na mniejszych wioskowych przejazdach typu (za Monachium - Innsbruck) są rzadziej, ale praktycznie co 2-3 potrafią stać.
Także Holandia i granica tam to pikuś. Bardziej obawiałbym się zabawy na granicy Austria/Niemcy, niżeli Holandia-Niemcy. Chyba, że coś w przeciągu aktualnego roku się zmieniło, ale wątpię.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
A teraz pytanie do wszystkich. Wie ktoś czy w Holandii istnieją jakieś paczkomaty?
Jeżeli nie ma Narkomatów to jakie są sposoby na anonimowe odebranie paki? Punkt odbioru odpada bo dowód trzeba okazać.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.