Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 683 / 133 / 0
Dzięki wielkie, wiec sam osobiście z własnego serca nie polecam Holandii jedna wielka masówka gdzie traktują czlowieka jak gowno, byłem chyba z 6 razy za każdym razem to samo, tam Polak Polakowi wilkiem, jeden pod drugim dołki kopie a w pracy wymagają od Ciebie 300% zaangażowania nawet przy zbiorach gowna, Irlandia to piękny kraj bylem bo mam rodzinę, ale bez znajomosci właśnie typu rodzina znajomi ciężko prace zmotac ale nie ma tego polskiego śmietnika ludzie już tam żyją kupe lat i są ustatkowani
  • 3 / 1 / 0
Siemanko ogólnie jestem w temacie stronki od 2013 ale nie rejestrowałem się ,postanowiłem ponieważ znalazłem się w sytuacji następującej jestem w holu dokładniej Amsterdam jak ktoś chce się złapać pogadać Zajarac czy fuknac,to zapraszam,ogólnie poznał bym jakąś panią mam 27 lat ,😃😃😃😁
  • 227 / 77 / 0
Siemanko, mam pytanie znajdę w smartshopiach stacjonarnych jakieś RC benzo?
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 683 / 133 / 0
30 sierpnia 2023Makopolacco pisze:
Siemanko ogólnie jestem w temacie stronki od 2013 ale nie rejestrowałem się ,postanowiłem ponieważ znalazłem się w sytuacji następującej jestem w holu dokładniej Amsterdam jak ktoś chce się złapać pogadać Zajarac czy fuknac,to zapraszam,ogólnie poznał bym jakąś panią mam 27 lat ,😃😃😃😁
Ja być może znowu wrócę do Holandii, jak masz dobry brąz albo jakiś kamień to można coś pocpać, a byłem w okolicach Amsterdamu (12km) dam znać na priv jak będę :D

Fuzja / D5
30 sierpnia 2023MefedronowyKoneser pisze:
Siemanko, mam pytanie znajdę w smartshopiach stacjonarnych jakieś RC benzo?
Ogolnie podbijam pytanie, sam poszukuje flualpry
  • 2 / / 0
Przeszukuję forum od dłuższego czasu ale w końcu zapytam. Przy powrocie z Holandii myśle o przewozie do Polski trufli. Nie dużo, z 2 lub 3 opakowania. Wracam małym busem i słyszałem że na granicy Holandia-Niemcy są częste kontrole. Czy jest duża szansa że będą kontrolować bagaże z psami? Czy w ogóle psy mogą wyczuć trufle? Chce ocenić ryzyko czy w ogóle warto czy próbować gdzieś zdobyć w Polsce nawet zwykłe grzybki. Ewentualnie w jaki sposób przewozić towar żeby zminimalizować ryzyko? Osobny bagaż i brak przyznawania się do niego to wystarczająca opcja? W końcu wydaje mi się że taki pies na spokojnie wyczuje do kogo należy bagaż.
  • 4378 / 703 / 2117
Nie wiem, czy mogą wyczuć trufle, ale powiem odnośnie kontroli. Jechałem jakiś czas temu (dość dawno, ale nie będzie to 10-15 lat) a bardziej 2-3 temu i nie było żadnych kontroli większych lub mniejszych. Są, ale nie są np. tak częste jak w Austrii (jeżeli jechałeś - to może wiesz).

A jeśli nie wiesz, to powiem. W Austrii są praktycznie bardzo często, na głównej Autostradzie przy wjeździe z Austrii do Niemiec stoją codziennie i wyrywkowo co 10-12 auto zatrzymują. Na mniejszych wioskowych przejazdach typu (za Monachium - Innsbruck) są rzadziej, ale praktycznie co 2-3 potrafią stać.

Także Holandia i granica tam to pikuś. Bardziej obawiałbym się zabawy na granicy Austria/Niemcy, niżeli Holandia-Niemcy. Chyba, że coś w przeciągu aktualnego roku się zmieniło, ale wątpię.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 227 / 77 / 0
@Wikkman Nie odpowiem na to czy wyczują i czy często klepia bo mi się nigdy w życiu nie zdażyła taka sytuacja, ale dam ci patent. Ja gdy zjeżdżałem raz z Holandii na urlop do PL i przewoziłem ziomkowi kwasa to schowałem go w kieszeni... tak w kieszeni by w razie kontroli go zjeść. Myślę że zrób tak samo z truflami... najwyżej spoko fazę paręnaście minut po kontroli będziesz miał 😆
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
@MefedronowyKoneser W sumie to wydaje się jakieś rozwiązanie. Pies jak ma wyczuć to i tak wyczuje więc nieważne czy schowam to do torby czy kieszeni. Obawiam się tylko czy zjedzenie takiej ilości trufli nie wejdzie mi za bardzo na banię żeby przypadkiem mnie z busa nie wyjebali gdzieś w Niemczech 😆 Teoretycznie jak coś zjem przed jazdą to też nie wejdzie mi faza tak jak na pusty żołądek. Lepsze to niż wizja złapania i wstyd że wpadłem za trufle kupione w smartshopie xD
  • 227 / 77 / 0
@Wikkman gdybym ja miał wybierać to wolałbym ostrą pizde psychodeliczną od trufli niż przypał z psami....

A teraz pytanie do wszystkich. Wie ktoś czy w Holandii istnieją jakieś paczkomaty?
Jeżeli nie ma Narkomatów to jakie są sposoby na anonimowe odebranie paki? Punkt odbioru odpada bo dowód trzeba okazać.
  • 50 / 6 / 0
dhl ma paczkomaty. post nl tez
ODPOWIEDZ
Newsy
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.

Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.