30 sierpnia 2023Makopolacco pisze: Siemanko ogólnie jestem w temacie stronki od 2013 ale nie rejestrowałem się ,postanowiłem ponieważ znalazłem się w sytuacji następującej jestem w holu dokładniej Amsterdam jak ktoś chce się złapać pogadać Zajarac czy fuknac,to zapraszam,ogólnie poznał bym jakąś panią mam 27 lat ,![]()
Fuzja / D5
30 sierpnia 2023MefedronowyKoneser pisze: Siemanko, mam pytanie znajdę w smartshopiach stacjonarnych jakieś RC benzo?
A jeśli nie wiesz, to powiem. W Austrii są praktycznie bardzo często, na głównej Autostradzie przy wjeździe z Austrii do Niemiec stoją codziennie i wyrywkowo co 10-12 auto zatrzymują. Na mniejszych wioskowych przejazdach typu (za Monachium - Innsbruck) są rzadziej, ale praktycznie co 2-3 potrafią stać.
Także Holandia i granica tam to pikuś. Bardziej obawiałbym się zabawy na granicy Austria/Niemcy, niżeli Holandia-Niemcy. Chyba, że coś w przeciągu aktualnego roku się zmieniło, ale wątpię.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
A teraz pytanie do wszystkich. Wie ktoś czy w Holandii istnieją jakieś paczkomaty?
Jeżeli nie ma Narkomatów to jakie są sposoby na anonimowe odebranie paki? Punkt odbioru odpada bo dowód trzeba okazać.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina