30 sierpnia 2023Makopolacco pisze: Siemanko ogólnie jestem w temacie stronki od 2013 ale nie rejestrowałem się ,postanowiłem ponieważ znalazłem się w sytuacji następującej jestem w holu dokładniej Amsterdam jak ktoś chce się złapać pogadać Zajarac czy fuknac,to zapraszam,ogólnie poznał bym jakąś panią mam 27 lat ,![]()
Fuzja / D5
30 sierpnia 2023MefedronowyKoneser pisze: Siemanko, mam pytanie znajdę w smartshopiach stacjonarnych jakieś RC benzo?
A jeśli nie wiesz, to powiem. W Austrii są praktycznie bardzo często, na głównej Autostradzie przy wjeździe z Austrii do Niemiec stoją codziennie i wyrywkowo co 10-12 auto zatrzymują. Na mniejszych wioskowych przejazdach typu (za Monachium - Innsbruck) są rzadziej, ale praktycznie co 2-3 potrafią stać.
Także Holandia i granica tam to pikuś. Bardziej obawiałbym się zabawy na granicy Austria/Niemcy, niżeli Holandia-Niemcy. Chyba, że coś w przeciągu aktualnego roku się zmieniło, ale wątpię.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
A teraz pytanie do wszystkich. Wie ktoś czy w Holandii istnieją jakieś paczkomaty?
Jeżeli nie ma Narkomatów to jakie są sposoby na anonimowe odebranie paki? Punkt odbioru odpada bo dowód trzeba okazać.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.