- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Pregabalina 150 plus 75 2 godz po.
Wczesniej bromazepan 3 a potem dorzutka 5.
Chill plus sprzątanko.
Piwko popijane 2 godz
Generalnie leki terapeutyczne ze względu na wysoki poziom stanow lękowych i skrajnej empatii prowadzącej do zajmowania się wszystkimi dookola zapominając o sobie.
Mysle, ze jestem na dobrej drodze, dobrze dobrane leki , z szacunkiem wiem bede podchodzić. Potrzebowałam sie wyluzować stad niska dawka rekreacyjna. Moze taki rzut bede robic raz na 2 tyg.
Polecam dla ludzi bez torebki.
a jestem po ~3 letniej przerwie od brania pregaby (2x 300 lub 600 dziennie) oraz zdarzało się brać dawki rzędu 8 gram nie odczuwając już żadnego działania rekreacyjnego.
Potrzebuje aktualnie mo niejszego kopnięcia, bo 20 mg clona mnie niezbyt rusza (jak widać)
Moja GABA i tak jest rozwalona, lekarz uznał ze zrobiłam sobie z niej jajecznicę i dlaczego nic mi się nie dzieje, on szczerze nie wie.
Mając ostrzeżenia z głowy, czy to w ogóle coś da?
przeniesiono do odpowiedniego wątku - detronizator
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.