Imho najbardziej profesjonalne forum na temat sterydow m.in. bo nie pomagaja komus kto przy 180cm i 65kg
chce zaczac cwiczyc i walic omke ...
Ale glownie polecam w sprawach treningu i odzywiania/suplementacji
Jean Cocteau
yam'teoretyk pisze: Ćpuny, a bierzecie coś na stawy?
Brałem swego czasu blokady (ze 3lata temu) bo te chrząski jakby się "powycierały" od ćwiczeń. Tzn strzelało mi w stawach pod obciążeniem podczas ćwczeń. Na początku to olewałem, ale przy 30kg na barki to kurwa....
Wizyte u reumatologa przekładam 4raz, bo nie mam kiedy poki co się tam pojawić. W barkach strzela, coś w kolanie zaczyna. Gdy kupywałem glukozaminę w tabletach to troche pomagalo i nie czułem, ale ile można to wpierdalać. Emeryt nie jestem.
A coś bierzecie z preparatów glukozaminowych? Co ogranicza lub regeneruje/chroni?
Jak pójdę do sklepu to koxy nawijają tak mądrze, ale tak zebym kupil mimo, że nie pakuję lol.
Póki co nie ćwiczę jedynie basen i 4km wieczorkiem od przyszłego tygodnia póki tych stawów nie zrobię.
Właśnie dlatego nie lubię sfd - nie dość, że jest tam nadmiar informacji, to jeszcze wiele z nich sobie przeczy nawzajem.
@WujekDobraRada - obczaj ten program: http://www.darkthorn.republika.pl/
Mi się bardzo przydał. Liczy zapotrzebowanie kaloryczne i zawiera mnóstwo danych o różnego rodzaju produktach spożywczych.
Z tego co wiem 0.5kg tygodniowo to odpowiednie tempo i tyle właśnie traciłem. Traciłem, bo po początkowych spadkach i tłuszczu i mięśni, przestałem spalać białko. Teraz waga jest stała (85kg przy 178cm - przedtem było 89kg i kilka cm w pasie więcej), spalam tłuszcz w pasie, a nie tracę pozostałych obwodów, hehe.
Generalnie zasady są takie, by nie mieszać tłuszczów z węglowodanami (najlepiej odczekać zanim się zje jedno, gdy szamało się wcześniej drugie). Nie jeść węglowodanów na noc. No i trzeba jeść "dobre" tłuszcze - takie zawarte są w orzechach, oliwie, rybach itp.
czempion pisze: Najlepiej działają na mnie glukozamina+msm i joint therapy
Co do odchudzania to polecam saunę 3 - 4 razy w tygodniu. Można przekroczyć 1kg na tydzień bez spowolnienia metabolizmu.
czempion pisze:Ja miałem kiedyś ostre zapalenie stawów, a teraz trenuję właśnie po dłuższej suplementacji glukozaminowej. Najlepiej działają na mnie glukozamina+msm i joint therapy (glukozamina+msm+chondroityna) treca.
Właśnie dlatego nie lubię sfd - nie dość, że jest tam nadmiar informacji, to jeszcze wiele z nich sobie przeczy nawzajem.
Leki nie likwidują przyczyn, a ze skutkami też ciężko.
Krótko po chorobie nie ćwiczyłem, bo mi stawy szybko wysiadały. Potem paradoksalnie ciężka fizyczna praca połączona z suplementacją bardzo pomogła je wzmocnić.
Z tego co widze na tym forum to same amatorki tu są, który szybko się pojebią stawy zwłaszcza łokcie i barki. Wtedy skończy się siłowia hahahah
Sorki za moj sty wypowiedzi ale delikatie jestem wstawiony.
userd kurwa nie moge patrzeć na twojego avatara. Zmień prosze jesli mozesz
W ogóle, wie ktoś coś o winstrolu? Ktoś testował? Ile kosztuje? Pytania czysto teoretyczne, hehehehe.
Wszystkim, którzy chcą rozwinąć mięśnie brzucha, polecam ten trening: http://rapidshare.com/files/123403069/ABS_II.pdf
Zajebista sprawa.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.