Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2532 / 602 / 0
14 sierpnia 2023Hellsing pisze:
Ja tam polecam 2-3 klony Jeden pod język drugi w klamke i wyjebka na cały dzień
Team 🍂
Ale wiesz,że klon w klame nie ma absolutnie żadnego sensu?
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 359 / 99 / 0
temazepam, diazepam, alprazolam, Bromazepam, klonazepam, nitrazepam. Klobazam jest również śmieszną opcją xd i nie stosujcie tutaj tych internetowych przeliczników, że jest 2x słabszy od diazepamu mg=mg bo przy równoważniku 4 mg klonazepamu (80 mg diazepamu=160 mg klobazamu) ten zamiecie wami podłogę.
  • 425 / 50 / 0
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / 2 / 0
Żadne po prostu kurwa żadne. A teraz kiedy nawet chorzy mają utrudniony dostęp to powiedz jeden z drugim lekarzowi by Ci przepisał 20 opakowań clon 2mg....
  • 50 / 3 / 0
1. diazepam/estazolam
2.Bromazepam/Clonazepam
3.Etziolam
4.nitrazepam

Nw czemu ale alpra nie działa na mnie
  • 917 / 235 / 0
Dla mnie najbardziej milutkie są bromki, sedam 6mg i jest naprawdę spokojnie i luźno. Na drugim miejscu Valium, poprostu rolka to kultowa zepina, czy to w szkle czy to w tabletce, zawsze parę mg i jest lepiej. No i znana i lubiana przez wszystkich narkomanów tabletka z krzyżem ( ten krzyż brzmi troszkę złowróżbnie..) czyli popularny, jak swego czasu papierosy o tej nazwie rivotril czy z polskiego klonazepam.
  • 5396 / 966 / 0
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 248 / 87 / 0
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 960 / 170 / 0
W mojej opinii najlepsze działanie rekreacyjne ma alprazolam. Miałam okazję próbować też brać diazepam i klony. diazepam się dobrze sprawdzał żeby zasnąć po fecie, natomiast klony miałam wypisane na epilepsje, jako leki do brania w sytuacji kiedy czuję że zbliża się atak. Swoją funkcję spełniają bardzo dobrze w tym celu, jednak działań rekreacyjnych nie zauważyłam. Bardziej takie rozluźnienie wszystkich mięśni i lekkie otępienie - jak dla mnie mało rekreacyjne
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 362 / 49 / 0
Xanax klon żeby się ujebać, ale bardzo lubię roleczki za profil działania i chyba najbardziej właśnie je lubie. Dużo też zależy od tolerancji.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.