16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Najprawdopodobniej nic nie odczujesz, miałem kiedyś liquid z CBD i nie miało to na mnie żadnego działania.
Już lepiej kupić legalny susz CBD i go waporyzować/palić - przynajmniej idzie coś tam poczuć, jakiś delikatny chill.
Na stronie producenta jest również liquid 3000mg / 60ml:
https://www.darwincbd.co.uk/
Można powiedzieć, ze jestem mj daily smoker i pale sporo zielska, ale postanowiłem rzucić te jebane papierosy i ograniczyć spożycie. Jestem na etapie jarania E-ciga, od kilku dni nie pale szlugów i sobie zmniejszam moc nikotyny, obecnie na 12mg. Zielsko staram sie jarać z bonga i wiadra ale wiadomo jak to potrafi zmieść a w terenie z ziomkami jednak spliffy z tytoniem to standard. Zacząłem zastanawiać sie, czy mógłbym użyć owego liqiudu w celu ograniczenia spożycia marihuany, ale z drugiej strony wydaje mi sie, ze pewnie bym go nadużywał w pracy itp.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
fazy po CBD nie ma ale działanie jest. Czuć to najbardziej w sytuacjach stresujących, CBD ptrafi uspokoić i działa nieźle przeciwlękowo.
Wg mnie najpierw rzuć całkowicie tytoń, zostań przy samym mj i stopniowo ograniczaj.
Jak chcesz poczuć mocniejsze działanie CBD to bierz iolat pod język. Izolat jest najmocniejszy.
@Czoug testowalem kiedys liquidy z CBD i zazwyczaj sa po prostu drogie i slabe . Lepiej zrobisz zamawiajac susz albo izolat j.w ktos wspominal . Do tego jeszcze jak masz troche $ zainwestuj w vapka do zwyklego
Tolerancja zerowa. Dwa lata nic.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.