- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Jak już musisz to oxy 20-40 sniff i po godzinie 1-2g klona pod język.
Mix jest niebezpieczny,, dwocg kolegów jebalo od tego.
Sprawdz niska dawke mixu a potem zawsze mozesz wszwvbdmmz
Do tego mam ampułki relanium (10mg/AMP.). Sama dawka rolek gdyby chodziło o podanie doustne to dla mnie nic, bo ostatnimi razami (2-3 miechy) jak brałem po zapiciu to od razu 50-100mg diazepamu. Tolerka tak szybko u mnie nie spada.
Reasumując: czy dodanie 10mg diazepamu IV do bezpiecznej dla mnie dawki majki może zmienić coś na gorsze? Ryzyko przedawkowania? Gorsza euforia/wjazd niż po samej majce? Co myślicie
05 września 2023przekletykozisyn pisze:
Reasumując: czy dodanie 10mg diazepamu IV do bezpiecznej dla mnie dawki majki może zmienić coś na gorsze? Ryzyko przedawkowania? Gorsza euforia/wjazd niż po samej majce? Co myślicie
Najlepszy mix. Uzależnienie nieodwracalne.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
05 września 2023przekletykozisyn pisze: Dawka 80mg morfiny IV robi mnie wspaniale(ampułki), ale czuję że mógłbym walnąć spokojnie i 120mg. Następnym razem chcę walnąć więc 100mg.
Do tego mam ampułki relanium (10mg/AMP.). Sama dawka rolek gdyby chodziło o podanie doustne to dla mnie nic, bo ostatnimi razami (2-3 miechy) jak brałem po zapiciu to od razu 50-100mg diazepamu. Tolerka tak szybko u mnie nie spada.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.