Tak też o tym pomyślałem. Z tego co pamiętam benzo stosuje się też na padaczkę. Chyba, że THC i benzo wywołały jakiś trzeci efekt.
Tutaj cytat z artykułu:
"Padaczka może się objawiać również przez utratę przytomności lub tzw. napady nieświadomości, podczas których chory jest przytomny, lecz na czas napadu, przez wyładowania w korze mózgowej, traci świadomość i nie pamięta okoliczności zdarzenia. Pacjenci mogą być również przytomni i pozornie świadomi, ale w trakcie napadu padaczki zaczynają zachowywać się nienaturalnie, pojawiają się omamy wzrokowe, słuchowe i zaburzenia mowy."
Dokładnie mi się stało to co jest napisane w tym fragmencie (:
Myślałem żeby go zamknąć w piwnicy na czas czopki xD
Ale tak się darł że było go na całą klatkę słychać z lochów. Zleciłem na dół, dostał parę placków żeby ogarnął i ruszył za mną. Kiedy zamykałem drzwi do lochów, nie utrzymałem typa i chłop piznal twarzą o betonowe schody hah.
Otrzeźwiło go to trochę i jakoś doczlapal się na górę. Po wejściu do mieszkania jak ręką odjął. Nie wiedział co tu robi i co się z nim działo, a przede wszystkim czemu jest czarny na twarzy od sadzy jak górnik ;>
Po tamtej akcji zaczęły mu się ataki i musiał brac leki. Może to nie miało z sobą nic wspólnego, ale zgrało się w czasie idealnie.
i raz musiałem gdzieś koło 96h (jeszcze dociągnąłem do 120h) na metamfetaminie walczyć z inwazją pająków i karaluchów w pokoju, bo przecież to ma sens, że za szafą pająki złożyły kokon po tym jak weszły przez otwarte okno a ja to przegapiłem i zaraz mi się rozlezą po mieszkaniu, tak samo jak karaluchy zwabione ciepłem od boilera tam założyły swoje gniazdo i do tego urosły do wielkości pięści, czego kurwa nie rozumiesz?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.