Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2534 / 596 / 0
Padaczka po klonach??
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1100 / 273 / 0
chciałbym tylko zauważyć, że ten wątek znajduje się w dziale konopie
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 479 / 72 / 0
@Atropolamine zmieszałeś THC z klonami i przez to dostałeś padaczki?
  • 2534 / 596 / 0
@Pingwino Przeczytaj post nad moim.Nw jakim cudem koleś miał by dostać padaczki po benzo.Szczególnie,że klony to jedno z najbardziej przeciwdrgawkowych benzosów,jeśli nie najbardziej,nie wiem.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 479 / 72 / 0
Przepraszam, źle mi się zaznaczyłem. Chodziło mi o @Egzoszkielet123

Tak też o tym pomyślałem. Z tego co pamiętam benzo stosuje się też na padaczkę. Chyba, że THC i benzo wywołały jakiś trzeci efekt.
  • 11 / 2 / 17
@Pingwino Tak, klony są przeciwpadaczkowe, ale jeżeli je przedawkujesz wywolują objawy padaczki (nie mylić z atakiem padaczkowym) takie jak utrata świadomości, bredzenie itd, ogólnie nie kontaktowanie.
Tutaj cytat z artykułu:
"Padaczka może się objawiać również przez utratę przytomności lub tzw. napady nieświadomości, podczas których chory jest przytomny, lecz na czas napadu, przez wyładowania w korze mózgowej, traci świadomość i nie pamięta okoliczności zdarzenia. Pacjenci mogą być również przytomni i pozornie świadomi, ale w trakcie napadu padaczki zaczynają zachowywać się nienaturalnie, pojawiają się omamy wzrokowe, słuchowe i zaburzenia mowy."

Dokładnie mi się stało to co jest napisane w tym fragmencie (:
Ostatnio zmieniony 23 lipca 2023 przez Egzoszkielet123, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2534 / 596 / 0
Co ty gościu wymyślasz w ogóle.Jaka padaczka.Pizde po klonach miałeś po prostu.
  • 9 / 5 / 0
Mi się wydaje że przyjacielowi z młodzieńczych lat się odpaliło na dopalach z 15 lat temu. Smart Shiva pamiętam do dziś. My głupie gnoje bez wyobraźni u mnie w piwnicy to wyjarali, i ujebalem sobie że to trza na raz zjarac. Przy trzeciej czystej dulawie nie wiedziałem co robię w piwnicy a ziomek trzyma się cegieł i drze się ZABIJ MNIE ! Pozniej nawijał, że ktoś do niego mówi ( to byłem ja) a na sam koniec tylko wydawał losowe wspolgloski.
Myślałem żeby go zamknąć w piwnicy na czas czopki xD
Ale tak się darł że było go na całą klatkę słychać z lochów. Zleciłem na dół, dostał parę placków żeby ogarnął i ruszył za mną. Kiedy zamykałem drzwi do lochów, nie utrzymałem typa i chłop piznal twarzą o betonowe schody hah.
Otrzeźwiło go to trochę i jakoś doczlapal się na górę. Po wejściu do mieszkania jak ręką odjął. Nie wiedział co tu robi i co się z nim działo, a przede wszystkim czemu jest czarny na twarzy od sadzy jak górnik ;>
Po tamtej akcji zaczęły mu się ataki i musiał brac leki. Może to nie miało z sobą nic wspólnego, ale zgrało się w czasie idealnie.
Bywało gorzej i chwalili ...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.