"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Czy to prawda, że "trudniej" efektywniej ściągać z nich buchy? Przy cenach 200zł+ powinno być łatwiej :/
Zbiłem bonio byłem właśnie po nowe i takie widziałem po 200+
Chłodzą na pewno dym. Kolega wrzuca kostki lodu zamiast wody.
Otóż to, dodatkowa filtracja smoły i chłodzenie dymu. Według mnie to ma sens tylko w dużych bongosach. Miałem kiedyś amsterdamka 20 cm z dodatkowym dyfuzorem i szczerze to nic on nie dawał. Tak mała ilość wody jaka tam wchodziła strasznie się pieniła, więc ten dym tak średnio przez nią przechodził i był w chuj gorący. Jak się nalało więcej, to podchodziła do ust.
Co masz na myśli pisząc 'trudniej efektywniej ściągać buchy'? O trudność w zaciągu, czy maksymalne wykorzystanie tematu?
The body or a conscious mind'
Z kilku różnych źródeł (i to nie tylko u siebie ale z różnych rejonów Polski) paliłem i tylko raz przy moim pierwszym kontakcie z ziołem nie było psychodeliczne. Choć tak czy inaczej ta ziołowa psychodela po tripach na pełnoprawnych psychodelikach już robi niezbyt duże wrażenie.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.