"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Czy to prawda, że "trudniej" efektywniej ściągać z nich buchy? Przy cenach 200zł+ powinno być łatwiej :/
Zbiłem bonio byłem właśnie po nowe i takie widziałem po 200+
Chłodzą na pewno dym. Kolega wrzuca kostki lodu zamiast wody.
Otóż to, dodatkowa filtracja smoły i chłodzenie dymu. Według mnie to ma sens tylko w dużych bongosach. Miałem kiedyś amsterdamka 20 cm z dodatkowym dyfuzorem i szczerze to nic on nie dawał. Tak mała ilość wody jaka tam wchodziła strasznie się pieniła, więc ten dym tak średnio przez nią przechodził i był w chuj gorący. Jak się nalało więcej, to podchodziła do ust.
Co masz na myśli pisząc 'trudniej efektywniej ściągać buchy'? O trudność w zaciągu, czy maksymalne wykorzystanie tematu?
The body or a conscious mind'
Z kilku różnych źródeł (i to nie tylko u siebie ale z różnych rejonów Polski) paliłem i tylko raz przy moim pierwszym kontakcie z ziołem nie było psychodeliczne. Choć tak czy inaczej ta ziołowa psychodela po tripach na pełnoprawnych psychodelikach już robi niezbyt duże wrażenie.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.
Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie
Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.