"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Czy to prawda, że "trudniej" efektywniej ściągać z nich buchy? Przy cenach 200zł+ powinno być łatwiej :/
Zbiłem bonio byłem właśnie po nowe i takie widziałem po 200+
Chłodzą na pewno dym. Kolega wrzuca kostki lodu zamiast wody.
Otóż to, dodatkowa filtracja smoły i chłodzenie dymu. Według mnie to ma sens tylko w dużych bongosach. Miałem kiedyś amsterdamka 20 cm z dodatkowym dyfuzorem i szczerze to nic on nie dawał. Tak mała ilość wody jaka tam wchodziła strasznie się pieniła, więc ten dym tak średnio przez nią przechodził i był w chuj gorący. Jak się nalało więcej, to podchodziła do ust.
Co masz na myśli pisząc 'trudniej efektywniej ściągać buchy'? O trudność w zaciągu, czy maksymalne wykorzystanie tematu?
The body or a conscious mind'
Z kilku różnych źródeł (i to nie tylko u siebie ale z różnych rejonów Polski) paliłem i tylko raz przy moim pierwszym kontakcie z ziołem nie było psychodeliczne. Choć tak czy inaczej ta ziołowa psychodela po tripach na pełnoprawnych psychodelikach już robi niezbyt duże wrażenie.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.