Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 62 / 6 / 0
Wybieram się do Turcji za miesiąc. Jak wygląda tam obecnie sytuacja z paleniem? Obecnie nic innego mnie nie interesuje rekreacyjnie.

Druga sprawa, czy lokalne apteki sprzedają coś ciekawego bez recepty, a jeżeli tak to są jakieś ograniczenia wywozu/wwozu do Polski?
  • 1 / / 0
Siema,
planuje wakacje w Turcji(Kemer) Jak wyglada sytuacja z koksem, amfetamina, paleniem? Ktoś coś wie? Dostępność, ceny?
Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2022 przez forumowicz12, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 588 / 81 / 0
Jak troche patrzysz na ludzi to czasami wiadomo co i jak, i podbij bo jak turysta to mozliwe ze ci ogarnie.
Jestem dość trudny.
  • 63 / 11 / 0
A jest opcja przewieźć clony albo xany do Turcji ?
  • 9 / 1 / 0
czy jak wbije do apteki z pustym opakowaniem po jakimś opio i powiem ze skonczyl mi się lek na ból (ma niedowład ręki i nosze ortezę taką jak przy zlamanym nadgarstku) to wydadzą mi? Brac opakowanie po mocnym opio czy wziąć jakis po slabszym?
  • 111 / 31 / 0
Trochę cicho w tym wątku. Jest ktoś kto może się szerzej wypowiedziec jak to wygląda w Turcji aktualnie, jeżeli chodzi o kwestie dostępności substancji psychoaktywnych?
"Naznaczona blizną haju twarz narkomana"
ODPOWIEDZ
Newsy
Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?