Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
26 maja 2023Sawant pisze: co robić gdy:
gotuje juz majke (przypuscmy 200mg na 2mL) na lyzce i zabieram sie do wciągnięcia do pompki przez pol filtra OCB wrzuconego w roztwor? Więcej nie filtruje, ale nabiera mi sie z 0.5--1ml roztworu a reszta to powietrze. Tłok jest daleeko a powietrza nie da sie wypompowac bo ucieka r-r, wpompowanie powietrza w kabel z 20% roztworem też jest b trudne, bo powietrze rozpręża pompke w chuj.
jakies pro tipy? thx
26 maja 2023Sawant pisze: co robić gdy:
gotuje juz majke (przypuscmy 200mg na 2mL) na lyzce i zabieram sie do wciągnięcia do pompki przez pol filtra OCB wrzuconego w roztwor? Więcej nie filtruje, ale nabiera mi sie z 0.5--1ml roztworu a reszta to powietrze. Tłok jest daleeko a powietrza nie da sie wypompowac bo ucieka r-r, wpompowanie powietrza w kabel z 20% roztworem też jest b trudne, bo powietrze rozpręża pompke w chuj.
jakies pro tipy? thx
jaką dawkę minimalną polecacie żeby organizm się przyzwyczaił (brane razem z oxy, po)? 10mg czy może mniej? Ktoś tutaj pisał że 15 mg powoduje u niego nudności, a chyba 25mg wymioty, a chciałbym tego uniknąć.
Biorę 40-50mg oxy raz na tydzień od dawna i przy takiej dawce jak ponad rok temu wziąłem solo 300mg DHC, to jedyne działanie to było zamulenie, a następnego dnia rzyganie i strucie. Później brałem 60 z czasem 90mg jako podkładkę do oxy i po kilku msc jak wziąłem solo 240/300 mg(nie pamiętam :) ) to przyjemnie zadziałało, więc tutaj spodziewam się że też od razu nie zadziała i dopiero z czasem warto solo spróbować.
Przeliczniki podają że p.o. 10mg morfiny = 100mg DHC, więc wychodziłoby że warto od 6mg zacząć :D z drugiej strony często tutaj polecano na początek 30-50mg.
I thought I was someone else, someone good
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.