Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 553 / 117 / 0
Thio(jebany pył)+ Kratom + DXM to jak czasowo rozegrać? Podpowie ktoś?
  • 44 / 1 / 0
@jak89 ja bym wyjebał ten thio i zrobił normalną ekstrakcje. DXM jadłem ostatnio i jakoś inaczej działa niż ten z sanofi, trochę różni się opakowanie itd, czy ty też zauważyłeś różnice?
Kratom do kodeiny wiadomo że tak.
  • 1011 / 87 / 0
Najpierw DXM, raczej mniej niż więcej. Po jakimś czasie, jak już wiadomo, że to jest to, to może być Kratom i na koniec ten pyłek. Działania powinny się nałożyć.
Chociaż ja to bym całe tabletki zjadł;P Chociaż jakiś czas temu DXMu sobie nie odmawiałem, tak teraz nie ruszam owego.
  • 50 / 6 / 0
Nie wiem o jakich dawkach mówisz, ale ja bym Kratom na koniec zjadł. Tylko ze ja na kratomie lubie coś zjeść, wiec nie miałbym pustego żołądka dla kody.
  • 553 / 117 / 0
07 maja 2023NoSocialLife pisze:
@jak89 ja bym wyjebał ten thio i zrobił normalną ekstrakcje. DXM jadłem ostatnio i jakoś inaczej działa niż ten z sanofi, trochę różni się opakowanie itd, czy ty też zauważyłeś różnice?
Kratom do kodeiny wiadomo że tak.
Niestety jestem zjebem i piję do kody piwo..., a nawet trzy... Antidol, nawet ekstrahowany mógłby rozłożyć moja wątrobę na miejscu.
Kojarzę acodin z sanofi, lecz jak przez mgłę. Kiedy to było?!
Odnośnie w/w to nigdy nie byłem wielkim zjadaczem tegoż. Zdążyło mi się, owszem, lecz było to sporadyczne. Natomiast jak odkryłem jak dobrze podbija mi kodeinę to oszalałem...
  • 553 / 117 / 0
07 maja 2023g3no pisze:
Najpierw DXM, raczej mniej niż więcej. Po jakimś czasie, jak już wiadomo, że to jest to, to może być Kratom i na koniec ten pyłek. Działania powinny się nałożyć.
Chociaż ja to bym całe tabletki zjadł;P Chociaż jakiś czas temu DXMu sobie nie odmawiałem, tak teraz nie ruszam owego.
Przemyślałem to co napisałeś i stwierdziłem, że kraton wjeżdża od razu więc warto go na końcu dowalić, aczkolwiek nie jestem pewien.
  • 553 / 117 / 0
No to pozamiatane..:) 150 mg pręgi do nosa...30 min...dwa piwa...165 mg DXM...60 min...450 mg (thio)kodeiny+50 mg hydroksyzyny...90 min...150 mg pręgi...15 min...7 g kratomu (Red meang da)... Uff...
Polecam
  • 553 / 117 / 0
Te piwsko niepotrzebne, a reszta weszła znakomicie. Momentami aż zbyt grubo. ...
  • 16 / 3 / 0
Czy branie Loperamidu na odstawieniu kodeiny to na pewno dobry pomysł? Czy przypadkiem biegunka na skręcie to naturalna reakcja organizmu i nie powinniśmy tego hamować?
  • 450 / 19 / 0
@Trams0n
Wszystko zależy od tego w jakim ciagu jesteś /byłeś. Jeżeli brałeś duże dawki i ciag był kilkumiesięczny to loperamid zdecydowanie bedzie potrzebny.
"Świat który stworzyłem był kaleki.Chciałem bólu prawdy"
Mikołaj Jaska
Zablokowany
Newsy
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.

Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.

Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."