Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Nie cierpię tego smaku.
I dłuższe, choć słabsze działanie bardziej mi odpowiada.
Jedyny minus to, że tak długo się ładują.
Podobno rozgryzanie tabletek niszczy zęby.
Lepiej pokruszyć butelką i kartką, albo coś.
Butle też piłem, 100mg na 1ml z niemczech, myślę że albo jakaś przeterminowana była albo nie wiem ale działała tak byle jak, na pewno nie jak zwykły tramal 150 SR pokruszony czy nawet nie.
Po Sku. to pierwsze mdłości mam po miesiącu dopiero, dla mnie jest zajebista.
@lildie to zrób tydzień resetu, albo zwiększ o 200. A z ciekawości - po paru msc na takiej dawce, to jak funkcjonowanie. Czujesz to specyficzne rozyeabnie z rana czy już nie ?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.