Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 262 / 100 / 0
@Up
Skoro ogranicza Ciebie czas to skorzystaj z wyszukiwarki zamiast czekać licząc, że ktoś odpowie..
  • 139 / 30 / 0
Co byście polecili po dłuższym ciągu, jeżeli trzeba pracować umysłowo i ogarniać wszystko co się dzieje ? Prega w małych ilościach to wiem. Magnezy i inne witaminki to wiadomo. A coś jeszcze ?
  • 262 / 100 / 0
Ja bym się nie nastawiał na to, że będę wszystko na luzaku ogarniał po "dłuższym ciągu" ...
  • 139 / 30 / 0
A to, to jest oczywiste. Chodzi mi o to, żebym wyglądała jak całkiem normalny człowiek niezlany zimnym potem bez trzęsących rąk i nawalającego serca. Znam temat bardzo dobrze, wiem że wygląd i samopoczucie gówna to dobry miesiąc. Pytam o jakieś stawiające na nogach bezpieczne wspomagacze.
  • 5839 / 1210 / 43
A ja myślałem że tylko ja tak bardzo się pocę po Tramalu.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 139 / 30 / 0
@london5 nie tylko Ty. W sekundzie zalewa taka zimna niestety śmierdząca ( jak to po ciągu) woda. I zdarza się to parę razy dziennie. Rano budzisz się w lepiacym i mokrym prześcieradle.
  • 5839 / 1210 / 43
Mówiąc kolokwialnie - pocę się jak świnia.
Po niczym innym tak się nie pocę.
Na to nie ma żadnego sposobu niestety.
Tylko pić więcej wody.

edit/ Właśnie od rana polewam sobie z butli, nie wiem ile już poszło, ale aż nodowałem. Zarzuciłem 5mg diazepamu dla kurażu. Jest fajnie. Tylko ręcznik muszę mieć pod ręką, eh.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 139 / 30 / 0
Butla to czyste zło. Dozujesz i dozujesz, a rano na zwale orientujesz się, że centymetr ubył.
  • 55 / 7 / 0
ja też się mega pocę, ale tylko jak wychodzę na dwór. w domu nie
  • 139 / 30 / 0
Historia z dzisiaj. Stoję w kolejce na badania do pracy. Pot się leje, z doopska leci, w dodatku na czczo do badania a to późna godzina była, cały dzień bez szamy. Stoisz i pomdlisz się, żeby żadnej czarnej plamy po sobie nie zostawić. Ludzie drą ryja - ty już stres lvl hard. Wchodzę po godzinie do gościa od zaświadczenia. Pytanie - jak samopoczucie - a super psze Pana, no lepiej to by być nie mogło :D
Zablokowany
Newsy
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli

Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.

CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.