4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1908 / 433 / 4
fil;m dobry ... zwł. kiedy prymitywne narzędzia i "metody" chociażby kruszenia czy mieszania r-rów zastapimy profesjonalnymi, nie domowymi bieda-zamiennikami...

ten film to dobra furtka do tego aby zrobić ...prawilniaka
DXM
  • 1 / / 0
Niech ktoś ogarnięty napisze mi czy jeśli nie Wale tego w kanał (jeszcze mnie nie poje**ło xD ) to jakie dać proporcje woda/ocet czy samej wody tylko więcej czy ocet też proporcjonalnie. I prosił bym o link jak zamienić to w proch czy tam kryształ żeby mogło poleżeć dłużej niż 24h ( czytałem ze się rozpada na efed/pseudo po tym czasie, a w postaci stałej trzyma i miesiac) z góry dzięki:)
  • 59 / 3 / 0
Ile trzeba to trzymać bo jak bawię się w te trzymanie w lodówce to nic oprócz zapachu wiśni nie mam, no i brązowego błota.
Nie chce po prostu tego wylewać do WC bo jeśli nie wychodzi tak jak na filmie na hyperreal to tego nie pije.
  • 1908 / 433 / 4
zrozumcie w końcu jedno...
przepisy tu podane są typowo dla i.v

jeśli chcesz to pić ( co polecam o ile nie polecam przyjmowania narkotyków ) dodaj nadmiaru wody wraz z odp nadmiarem "katalizatora reakcji" ... reakcja jest łagodniejsza, bardziej przewidywalna no i smaczniejsza i bezpieczniejsza dla żołądka.
DXM
  • 3574 / 582 / 1
Bezpieczeństwo dla żołądka osiąga się niezależnie od ilości wody użytej do reakcji; skoro ktoś pije to zakładam że zalewa (no jak ja) to 7-8 ml filtratu colą i siup. Świetnie się rozcieńcza i skutecznie niszczy zęby ;)
@neller film może być szlakiem dla początkujących ale nie jest żadnym wyznacznikiem jednej li tylko skutecznej metody. Zauważ że kota można robić z acataru a nie sudafedu. Można robić bez filtracji masy tabletkowej na początku a to też ma wpływ.
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1908 / 433 / 4
na jakość kota WSZYSTKO ma wpływ...
od wyboru "magicznych tabletek"
po jakość "wody" do temperatury czy siły mieszania...
o proporcjach to już nawet nie wspominam bo to słowo ...klucz

ale fakt faktem, dla pijących... dajcie po prostu nadmiar wody w okolicach 25-30ml ( na pakę ) uzyjcie do tego odp, nadmiaru "katalizatora"... i tak sie spróbujcie pobawić...
polecam tez pomysleć nad filtrami, bo ten ze strzykawką to serio ostateczność ( sklepy chemiczne mają ich chyba tuzin do wyboru, są wydajniejsze i zużywają mniej towaru)
czasami ruszcie neurony, nie tylko towarem ....serio, będzie łatwiej...
DXM
  • 59 / 3 / 0
@DuchPL no to czekamy na twój tutorial wideo, chętnie obejrze i przetestuje metkatynon z twojego przepisu.
  • 3455 / 556 / 2
28 marca 2023Mefistofeles1945 pisze:
Dokładnie i rzetelnie , jak zrobić prawdziwego kota , jest pokazane w wideo na hypertubie z napisami.

Wystarczy zalogować się do hypertuby jak do hyperreala i wpisać frazę w wyszukiwarkę hypertuby:

otrzymywanie efedronu

Super filmik! Mnie pomógł.

a tu macie bezpośredniego linka do filmiku jakby ktoś się pogubił https://hyperreal.tube/w/e3e888cb-1f76- ... ba92ab8955
Tu macie wszystko w tym filmiku ile octu ile czego.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3574 / 582 / 1
Obejrzałem ten film i wcale nie wydaje mi się najlepszym przepisem...
Jak kiedyś będę chciał kogoś wpierdolić w kota, to wrzucę swój przepis na filmie. A tak naprawdę to nie bo przecież modyfikowanie leków do produkcji kota to przestępstwo. metylokatynon (efedron) jest substancją kontrolowaną.
@neller
Więcej razy nie chce mi się tutaj pisać że jeżeli ktoś zaczyna i mu coś nie idzie albo ma jakieś wątpliwości to niech zacznie od acataru actitabs: 12 tabsow zgniecionych na pył bez filtracji bez ekstrakcji, 5ml wody, półtora octu. W to 400 mg KMnO4 czyli 4 tabletki. Mieszać na łaźni lodowej aż do momentu zaniku wszelkiego fioletowego koloru oraz do powstania zawiesistego roztworu który rozdziela się po przechyleniu naczynia (ja robię w kubeczki do badań moczu) aby było widać czarne fusy. Z reguły zajmuje to minimum 5 minut przeważnie 10 czasami 15. im dłużej trzymane w lodowatej temperaturze tym wolniej reakcja zachodzi. Osobiście preferuję robić pod nadzorem na łaźni lodowej zamiast wstawiać to do lodówki czy do zamrażalnika. Kiedy kręcisz wolno kubeczkiem w większym naczyniu z wodą i kostkami lodu możesz gapić się na film na YouTubie zerkając co jakiś czas na swój roztwór jak mu idzie- czy gęstnieje, czy zmienia barwę z fioletowej na coraz bardziej czarną, czy z mieszaniny jednorodnej i jednolitej zaczyna tworzyć zawiesiste fusy tym samym rozdzielając się na rozdrobnioną frakcje;
Trzy czynniki wymienione powyżej są znakami tego że reakcja idzie w dobrym kierunku. będąc początkującym, nie próbujcie kierować się na zapas bo kot jest bardzo kapryśny i reakcja prawie za każdym razem wychodzi trochę inna mimo ścisłego trzymania się przepisów.

@DuchPL ma rację że na przebieg reakcji wpływ ma w c*** czynników. I z tym w c*** to na serio nie przesadzamy! Kiedyś je nawet wyliczałem w tym temacie: zaczynając od rozmiaru kubeczka, powierzchni którą pokrywa suma objętości roztworu, rodzaj wody czy destylowana czy z kranu czy z filtra, stopień rozdrobnienia tabletek (jeżeli mowa o katarze bo tutaj powinno się zacząć od tego i jakie tabletki są używane do produkcji czy to jest sudafed czy to jest acatar czy to jest apselan), czy robi się ekstrakcję masy tabletkowej czy nie, stopień rozdrobnienia tabletek i nadmanganianu- im drobniejszy tym lepiej (pamiętajcie że gdy majstrujecie przy nadmanganianie to starajcie się nie robić wiatru ponieważ jeżeli uniesie się w powietrze lubi podrażniać błony śluzowe i generalnie nie jest zdrowy jak się go aspiruje drogami oddechowymi)
Dodaj do tego temperaturę intensywność siła mieszania, czas...
Można wymieniać i wymieniać

Filtrować na mokrym i z prasowanym filtrze w strzykawce 20. Filtr mokry i sprasowany powinien sięgać 5 ml.
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1908 / 433 / 4
"Duchowy przepis" dla pijaków powstanie... stwierdziłem po ostatniej wymianie zdań z pewnym moderatorem, że to pierYdolę... wasze zdrowie.
DXM
ODPOWIEDZ
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.