4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1913 / 434 / 4
fil;m dobry ... zwł. kiedy prymitywne narzędzia i "metody" chociażby kruszenia czy mieszania r-rów zastapimy profesjonalnymi, nie domowymi bieda-zamiennikami...

ten film to dobra furtka do tego aby zrobić ...prawilniaka
DXM
  • 1 / / 0
Niech ktoś ogarnięty napisze mi czy jeśli nie Wale tego w kanał (jeszcze mnie nie poje**ło xD ) to jakie dać proporcje woda/ocet czy samej wody tylko więcej czy ocet też proporcjonalnie. I prosił bym o link jak zamienić to w proch czy tam kryształ żeby mogło poleżeć dłużej niż 24h ( czytałem ze się rozpada na efed/pseudo po tym czasie, a w postaci stałej trzyma i miesiac) z góry dzięki:)
  • 59 / 3 / 0
Ile trzeba to trzymać bo jak bawię się w te trzymanie w lodówce to nic oprócz zapachu wiśni nie mam, no i brązowego błota.
Nie chce po prostu tego wylewać do WC bo jeśli nie wychodzi tak jak na filmie na hyperreal to tego nie pije.
  • 1913 / 434 / 4
zrozumcie w końcu jedno...
przepisy tu podane są typowo dla i.v

jeśli chcesz to pić ( co polecam o ile nie polecam przyjmowania narkotyków ) dodaj nadmiaru wody wraz z odp nadmiarem "katalizatora reakcji" ... reakcja jest łagodniejsza, bardziej przewidywalna no i smaczniejsza i bezpieczniejsza dla żołądka.
DXM
  • 3575 / 582 / 1
Bezpieczeństwo dla żołądka osiąga się niezależnie od ilości wody użytej do reakcji; skoro ktoś pije to zakładam że zalewa (no jak ja) to 7-8 ml filtratu colą i siup. Świetnie się rozcieńcza i skutecznie niszczy zęby ;)
@neller film może być szlakiem dla początkujących ale nie jest żadnym wyznacznikiem jednej li tylko skutecznej metody. Zauważ że kota można robić z acataru a nie sudafedu. Można robić bez filtracji masy tabletkowej na początku a to też ma wpływ.
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1913 / 434 / 4
na jakość kota WSZYSTKO ma wpływ...
od wyboru "magicznych tabletek"
po jakość "wody" do temperatury czy siły mieszania...
o proporcjach to już nawet nie wspominam bo to słowo ...klucz

ale fakt faktem, dla pijących... dajcie po prostu nadmiar wody w okolicach 25-30ml ( na pakę ) uzyjcie do tego odp, nadmiaru "katalizatora"... i tak sie spróbujcie pobawić...
polecam tez pomysleć nad filtrami, bo ten ze strzykawką to serio ostateczność ( sklepy chemiczne mają ich chyba tuzin do wyboru, są wydajniejsze i zużywają mniej towaru)
czasami ruszcie neurony, nie tylko towarem ....serio, będzie łatwiej...
DXM
  • 59 / 3 / 0
@DuchPL no to czekamy na twój tutorial wideo, chętnie obejrze i przetestuje metkatynon z twojego przepisu.
  • 3455 / 557 / 2
28 marca 2023Mefistofeles1945 pisze:
Dokładnie i rzetelnie , jak zrobić prawdziwego kota , jest pokazane w wideo na hypertubie z napisami.

Wystarczy zalogować się do hypertuby jak do hyperreala i wpisać frazę w wyszukiwarkę hypertuby:

otrzymywanie efedronu

Super filmik! Mnie pomógł.

a tu macie bezpośredniego linka do filmiku jakby ktoś się pogubił https://hyperreal.tube/w/e3e888cb-1f76- ... ba92ab8955
Tu macie wszystko w tym filmiku ile octu ile czego.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3575 / 582 / 1
Obejrzałem ten film i wcale nie wydaje mi się najlepszym przepisem...
Jak kiedyś będę chciał kogoś wpierdolić w kota, to wrzucę swój przepis na filmie. A tak naprawdę to nie bo przecież modyfikowanie leków do produkcji kota to przestępstwo. metylokatynon (efedron) jest substancją kontrolowaną.
@neller
Więcej razy nie chce mi się tutaj pisać że jeżeli ktoś zaczyna i mu coś nie idzie albo ma jakieś wątpliwości to niech zacznie od acataru actitabs: 12 tabsow zgniecionych na pył bez filtracji bez ekstrakcji, 5ml wody, półtora octu. W to 400 mg KMnO4 czyli 4 tabletki. Mieszać na łaźni lodowej aż do momentu zaniku wszelkiego fioletowego koloru oraz do powstania zawiesistego roztworu który rozdziela się po przechyleniu naczynia (ja robię w kubeczki do badań moczu) aby było widać czarne fusy. Z reguły zajmuje to minimum 5 minut przeważnie 10 czasami 15. im dłużej trzymane w lodowatej temperaturze tym wolniej reakcja zachodzi. Osobiście preferuję robić pod nadzorem na łaźni lodowej zamiast wstawiać to do lodówki czy do zamrażalnika. Kiedy kręcisz wolno kubeczkiem w większym naczyniu z wodą i kostkami lodu możesz gapić się na film na YouTubie zerkając co jakiś czas na swój roztwór jak mu idzie- czy gęstnieje, czy zmienia barwę z fioletowej na coraz bardziej czarną, czy z mieszaniny jednorodnej i jednolitej zaczyna tworzyć zawiesiste fusy tym samym rozdzielając się na rozdrobnioną frakcje;
Trzy czynniki wymienione powyżej są znakami tego że reakcja idzie w dobrym kierunku. będąc początkującym, nie próbujcie kierować się na zapas bo kot jest bardzo kapryśny i reakcja prawie za każdym razem wychodzi trochę inna mimo ścisłego trzymania się przepisów.

@DuchPL ma rację że na przebieg reakcji wpływ ma w c*** czynników. I z tym w c*** to na serio nie przesadzamy! Kiedyś je nawet wyliczałem w tym temacie: zaczynając od rozmiaru kubeczka, powierzchni którą pokrywa suma objętości roztworu, rodzaj wody czy destylowana czy z kranu czy z filtra, stopień rozdrobnienia tabletek (jeżeli mowa o katarze bo tutaj powinno się zacząć od tego i jakie tabletki są używane do produkcji czy to jest sudafed czy to jest acatar czy to jest apselan), czy robi się ekstrakcję masy tabletkowej czy nie, stopień rozdrobnienia tabletek i nadmanganianu- im drobniejszy tym lepiej (pamiętajcie że gdy majstrujecie przy nadmanganianie to starajcie się nie robić wiatru ponieważ jeżeli uniesie się w powietrze lubi podrażniać błony śluzowe i generalnie nie jest zdrowy jak się go aspiruje drogami oddechowymi)
Dodaj do tego temperaturę intensywność siła mieszania, czas...
Można wymieniać i wymieniać

Filtrować na mokrym i z prasowanym filtrze w strzykawce 20. Filtr mokry i sprasowany powinien sięgać 5 ml.
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1913 / 434 / 4
"Duchowy przepis" dla pijaków powstanie... stwierdziłem po ostatniej wymianie zdań z pewnym moderatorem, że to pierYdolę... wasze zdrowie.
DXM
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.