Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 325 / 50 / 0
Pomocna przy odkładaniu benzo, pregaby jak i luminal. W połączeniu z benzo i małymi dawkami alkoholu daje przysypki albo głęboki sen.
  • 327 / 68 / 0
Dostałem dwa tabsy po 25mg. Ogólnie od jakiegoś czasu (3 miesiące) jem na przemiennie kodeine, tramal i diazepam, ostatnio prege bo kończe z Tramalem i diazepamem i tym się ratuję. Chciałbym sprawdzić działanie tego otóż leku lecz chciałbym się dowiedzieć czy dawka 25mg nie położy mnie od razu spać. diazepam 10mg już mnie usypia zawsze zajadałem go w połówce :D Wszystkie te leki które wymieniłem jadłem w małych ilościach, problemy z pachwiną i stresem więc brałem bardziej terapeutyczne dawki może ciut zawyżone ale niewiele. Parę razy w weekend zdażyło mi się więcej ale to imprezki były :) (nie pije alkoholu nie biorę stimów jako jedyny w ekipie)
czas zwolnić
  • 960 / 17 / 0
Czy amitryptylina hamuje potliwosc ?
  • 785 / 16 / 0
Zażywa ktoś jeszcze na depresję?
  • 5 / / 0
Czy profil działania amitryptyliny jest zależny od stosowanej dawki?
Uwaga! Użytkownik skidegodt nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1733 / 277 / 0
Biorę obecnie parę antydepresantów i mam na chacie amitryptylinę 25 mg. Myślę żeby zacząć ją brać w niedużej dawce na wieczór, może polepszy mi nastrój bo od dawna jest chujnia, mimo zmiany leków. Próbowaliście amitryptyliny z jakimś SSRI/SNRI? Albo klomipraminę z innymi antydepresantem? To są dość podobne, stare leki.
  • 785 / 16 / 0
Ja biorę juz 225anafranilu i 300 wenli
  • 1733 / 277 / 0
@deoodeoo grube kombo. Jak jest ze snem, udaje ci się wyspać? Jeszcze jedno mnie ciekawi, czy Anafranil faktycznie wycisza myśli w głowie natrętne?
PS chyba już o tym gadaliśmy ale chuj 😀
  • 785 / 16 / 0
No jest git już myśli nie mam żadnych śpię normalnie mi zawsze ją nn pomaga anafranil xd może rano się już przebudzam ale to już 4 5 rano
  • 1500 / 92 / 2
Pomoże w mixie benzo i solo nasienie dla przeć0anej osoby nasenymi?
action movie:gun:
ODPOWIEDZ
Newsy
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.