Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 325 / 50 / 0
Pomocna przy odkładaniu benzo, pregaby jak i luminal. W połączeniu z benzo i małymi dawkami alkoholu daje przysypki albo głęboki sen.
  • 327 / 68 / 0
Dostałem dwa tabsy po 25mg. Ogólnie od jakiegoś czasu (3 miesiące) jem na przemiennie kodeine, tramal i diazepam, ostatnio prege bo kończe z Tramalem i diazepamem i tym się ratuję. Chciałbym sprawdzić działanie tego otóż leku lecz chciałbym się dowiedzieć czy dawka 25mg nie położy mnie od razu spać. diazepam 10mg już mnie usypia zawsze zajadałem go w połówce :D Wszystkie te leki które wymieniłem jadłem w małych ilościach, problemy z pachwiną i stresem więc brałem bardziej terapeutyczne dawki może ciut zawyżone ale niewiele. Parę razy w weekend zdażyło mi się więcej ale to imprezki były :) (nie pije alkoholu nie biorę stimów jako jedyny w ekipie)
czas zwolnić
  • 963 / 17 / 0
Czy amitryptylina hamuje potliwosc ?
  • 785 / 16 / 0
Zażywa ktoś jeszcze na depresję?
  • 5 / / 0
Czy profil działania amitryptyliny jest zależny od stosowanej dawki?
Uwaga! Użytkownik skidegodt nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1593 / 254 / 0
Biorę obecnie parę antydepresantów i mam na chacie amitryptylinę 25 mg. Myślę żeby zacząć ją brać w niedużej dawce na wieczór, może polepszy mi nastrój bo od dawna jest chujnia, mimo zmiany leków. Próbowaliście amitryptyliny z jakimś SSRI/SNRI? Albo klomipraminę z innymi antydepresantem? To są dość podobne, stare leki.
  • 785 / 16 / 0
Ja biorę juz 225anafranilu i 300 wenli
  • 1593 / 254 / 0
@deoodeoo grube kombo. Jak jest ze snem, udaje ci się wyspać? Jeszcze jedno mnie ciekawi, czy Anafranil faktycznie wycisza myśli w głowie natrętne?
PS chyba już o tym gadaliśmy ale chuj 😀
  • 785 / 16 / 0
No jest git już myśli nie mam żadnych śpię normalnie mi zawsze ją nn pomaga anafranil xd może rano się już przebudzam ale to już 4 5 rano
  • 1431 / 89 / 2
Pomoże w mixie benzo i solo nasienie dla przeć0anej osoby nasenymi?
action movie:gun:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.