https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
scalono - ds
Co ogólnie myślicie nad mixem metamfetamina+mefedron?
Ogólnie zależy mi jak i mojej dziewczynie na bardzo wysokim podnieceniu do seksu:D
Lubimy od czasu do czasu siebie przyfurać.
Czy macie jakieś inne pomysły na bardzo wysoką podnietę
Ogólnie my tylko raz w miesiącu
29 stycznia 2023Caro875875 pisze: 500mg do kulfona i bombka 500mg co o tym myślicie?
scalono - ds
Co ogólnie myślicie nad mixem metamfetamina+mefedron?
Ogólnie zależy mi jak i mojej dziewczynie na bardzo wysokim podnieceniu do seksu:D
Lubimy od czasu do czasu siebie przyfurać.
Czy macie jakieś inne pomysły na bardzo wysoką podnietę
29 stycznia 2023DelicSajko pisze: Jak walicie raz w miesiącu i masz zamiar przyjebać gram na raz to zanim to zrobisz zadzwoń po karetkę.
Ja bym mety i mefedronu nie miksował, każde ma swój ciekawy profil działania. Najwyżej wziąłbym trochę alko żeby nie być zbyt pospinanym ale to serio, butelkę wina na dwoje i tyle.
Nie świry
Myślę że lepszym pomysłem łóżkowym z ukochaną będzie jak zapodamy sobie 200mg mefedronu i do tego GBL tylko ze co do GBL to jeszcze nie brałem go myślę że 2ml na 100ml soku i będzie git.
Jak myślicie efekty łóżkowe będą lepsze:)
Powód: scalam
29 stycznia 2023DelicSajko pisze: Myślę że to bardzo chujowy pomysł albo to nie mefedron.
Nie widzę też sensu mieszania mety i mefedronu. Obie substancje działają zajebiście na libido.
Jeżeli nie to polecam zrobić przerwę od ćpania lub zaopatrzyć się w dobrej jakości towar.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.
Zaskakujące dane o alkoholu. Tak wygląda codzienność wielu Polaków
To nie są pojedyncze przypadki ani margines społeczny. Najnowsze badanie pokazuje, jak często Polacy sięgają po alkohol – i dlaczego temat znów wraca do Sejmu.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.