Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 493 / 144 / 0
tego to byłem świadomy, a zmierzenie tętna to było kilka kliknięć na zegarku które mnie dodatkowo uspokoiły
  • 4327 / 700 / 2117
Dla mnie traciła moc, kiedy waliłem ostro ciągami. Jak z przerwami się bawiło przy ognisku, to tak jak pisałem, zawsze miała solidne kopyto. Kilka razy jak się dobrze wysprzęgliło, to waliło jak Najman o matę. Kwestia gustu. Pare razy trafiło się kilka takich ziółek, które formalnie prawie nie kopały nawet podczas palenia dużych ilości. Albo słabe, albo tolerka zajebiście rosła. Tylko wtedy ziomów i panienek też dookoła nie klepało, więc trefniak musiał być, a nie stracenie mocy.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 549 / 49 / 0
@Pingwino Jak nie wyrobiłeś sobie tolerki to nie poczujesz różnicy. A ciężko ją sobie wyrobić paląc raz na tydzień, szczególnie jeśli nigdy jej nie miałeś wyrobionej.
  • 479 / 72 / 0
@motocyklista jest to coś wspaniałego, tyle tutaj zebranych osób pisz, jak szybko im idzie tolerka w górę, że nawet po 1-2 g dziennie palą, a ja potrafię narajać się 0,05g w komorze z wypełniaczem w postaci CBG.
  • 1926 / 312 / 0
Przypomniały mi się pierwsze lata bakania. Pierwsze fazy. 1 lufka z kumplem na dóch po czym oglądanie gry domino w TV przez godzinę z jego ojcem bez słów, lol. Leżenie w łóżku na chacie ze słuchawkami na uszach, ważne żeby muzyka była zajebista i nic innego. Teraz już tak nie mam. Ale też palę głównie indicę i czuję przede wszystkim działanie na ciało i na głowę ale na drugim planie już banie klepie raczej. Bodyload ten sam, ale już aż tak fajnych rozkminek, albo tak dobrze wchodzącej muzyki już nie mam . Chociaż odbiór muzyki czy filmu i tak nieporównywalnie lepszy niż bez baki. Ogólnie teraz bez baki to depresja totalna, nie wyobrażam sobie 3 dni.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 2 / / 0
wczoraj pierwszy raz palilem i bylo wszystko ok dopiero pare godzin pod wieczór zacząłem doznawać niekomfortowego bicia serca przez które ciezko bylo spac, mam tak ciągle do teraz, o co chodzi? a moze to paranoja?? gwałtowne czynności wywołują szybsze bicie serca ale po chwili bicie zwalnia ale nadal czuje jak mi ono bije
Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2023 przez guwno5729, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1926 / 312 / 0
@guwno5729 99% to twoje schizy. Odpuść sobie stres to klasyczny objaw schoiz pomarihuanowych też tak kiedyś miałem na poczatkach przygody z tym narkotykiem
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 22 / 1 / 0
Mam medyczną marihuanę, 20% THC, <1% CBD. Strasznie mocno mnie klepie już po 3-4 buchach i od razu wjeżdża bad trip, drgawki, nawet gorączki dostałem. W dużej mierze pewnie to wynika z tego, że miałem miesięczną przerwę od palenia. Zakładam, że tego typu działanie wynika prawdopodobnie, że to zioło składa się z głównie z THC i tylko śladowych ilości CBD, które ma działanie relaksujące. Chcę kupić olejek CBD powiedzmy 10% i przed paleniem dać pod język. Myślicie, że w to jakiś sposób przyczyni się do tego, żeby wyeliminować bad tripy na rzecz jakichś przyjemniejszych doznań?
  • 3177 / 889 / 5
Może pomóc, nawet powinien.
Albo możesz mniej jarać.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&AMP;hilit=Chef&AMP;start=170
Podziel się posiłkiem
  • 2 / / 0
20 stycznia 2023aurora20 pisze:
@guwno5729 99% to twoje schizy. Odpuść sobie stres to klasyczny objaw schoiz pomarihuanowych też tak kiedyś miałem na poczatkach przygody z tym narkotykiem
a ile ta schiza może trwać bo caly czas te bicie serca czuje
Zablokowany
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.