Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 95 / 5 / 0
@Pingwino Szczerze to palę z 10 lat i nigdy nie spotkałem chemika a wiem jak takowego rozpoznać. weed biorę od lokalnych druidów ale nawet biorąc od randoma dawno nie spotkałem się ze słabą jakością. Może to zależy od części Polski oraz zasięgów.
  • 1534 / 197 / 0
mnie strasznie wkurwia wjazdj mj , to klatkowanie obrazu i mocno bijące serce i roztrzęsienie.

zapaliłem niedawno po długiej przerwie zioło miałem sprawdzone nie znam odmiany ale nie kopane. i właśnie ten wjazd jest okrutny.. zastanawiam się czy można jakoś to ominąć bo potem już jest okej jak minie to wejscie. a moze to poprostu uszkodzone już ciało od dragów. Albo podświadomie wiem , ze tak będzie i sam się nakręcam , szkoda bo mj fajna zabawka
  • 2534 / 599 / 0
Pal powoli a nie przytargasz bucha wielkiego i masz za mocno.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12589 / 2437 / 0
Przerzuć się na waporyzację. Zioło przyjmowane w ten sposób dłużej się rozkręca, ale też dłużej działa. Nie ma też takich "atrakcji", jak po dymie.
  • 1455 / 594 / 0
Chyba jednak ogranicze jaranie do piatkowych wieczorow bo ostatnimy czasy pofolgowalem nieco i jakas tolerka sie wyrobila juz niestety . Poza tym brakuje mi pomyslow jak caly dzien zagospodarowac jakos ciekawie . No i nie bede juz mial tyle czasu co rok temu prawdopodobnie przez prace .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 480 / 73 / 0
@jezus_chrystus @no1special potwierdzam, waporyzator i 160-170 stopni cudowna rzecz.
  • 30 / 2 / 0
14 listopada 2022motocyklista pisze:
Jak to sztucznie boostowana ? To jest efekt krzyżowania najlepszych odmian na przestrzeni lat. Normalne że ludzie wybierają i uprawiają najmocniejsze i najlepiej wyglądające odmiany.

A co do szybkiego powrotu tolerki... przyzwyczaj się, tak to już będzie. Jeśli dużo jarałeś i robiłeś przerwy, organizm uczy się i będzie coraz skuteczniej bronił się przed rozstrajaniem jego gospodarki hormonalnej przez jaranie kilku g zioła w dwa dni albo 9g na dzień (już pomińmy te absurdalne ilości). Przynajmniej ja to tak widzę, jedyne co mi pomogło to rygor weekendowego palenia, zamiast 7 dni w tygodniu 24/7
Poczytaj sobie o PGR, przejrzyj sobie porownania zwyklego suszu do tego ze wspomagaczami wzrostu.
  • 12589 / 2437 / 0
160-170 to wg. mnie trochę mało, ale to kwestia preferencji. Ja startowałem od 180 C zazwyczaj, a kończyłem na 210-215 C.

Muszę wrócić do wapo, bo po tegorocznych zbiorach lekką ręką pakuję do bonga i skręcam lolki. Nie chodzi już nawet o oszczędność, ale zaczynają mi się dawać we znaki skutki palenia.
  • 4350 / 701 / 2117
180 podstawa, 170 ciut za mało, 160 też. Standardem jest sto osiemdziesiątka i to chyba najlepszy kompromis pomiędzy wszystkimi temperaturami. Powyżej i poniżej jak dla mnie szkoda materiału.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 562 / 52 / 0
Pisałem w kontekście wypowiedzi z poprzedniej strony, PGR swoją drogą.

A żeby nie było offtopu, to zauważyłem że jeśli już tolerka zaczyna szybko się pojawiać, to i szybciej znika po zrobieniu przerwy - coś za coś :) Jedynie tak można się pocieszać..
Zablokowany
Newsy
Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.