Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 95 / 5 / 0
@Pingwino Szczerze to palę z 10 lat i nigdy nie spotkałem chemika a wiem jak takowego rozpoznać. weed biorę od lokalnych druidów ale nawet biorąc od randoma dawno nie spotkałem się ze słabą jakością. Może to zależy od części Polski oraz zasięgów.
  • 1534 / 197 / 0
mnie strasznie wkurwia wjazdj mj , to klatkowanie obrazu i mocno bijące serce i roztrzęsienie.

zapaliłem niedawno po długiej przerwie zioło miałem sprawdzone nie znam odmiany ale nie kopane. i właśnie ten wjazd jest okrutny.. zastanawiam się czy można jakoś to ominąć bo potem już jest okej jak minie to wejscie. a moze to poprostu uszkodzone już ciało od dragów. Albo podświadomie wiem , ze tak będzie i sam się nakręcam , szkoda bo mj fajna zabawka
  • 2534 / 599 / 0
Pal powoli a nie przytargasz bucha wielkiego i masz za mocno.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12589 / 2437 / 0
Przerzuć się na waporyzację. Zioło przyjmowane w ten sposób dłużej się rozkręca, ale też dłużej działa. Nie ma też takich "atrakcji", jak po dymie.
  • 1455 / 594 / 0
Chyba jednak ogranicze jaranie do piatkowych wieczorow bo ostatnimy czasy pofolgowalem nieco i jakas tolerka sie wyrobila juz niestety . Poza tym brakuje mi pomyslow jak caly dzien zagospodarowac jakos ciekawie . No i nie bede juz mial tyle czasu co rok temu prawdopodobnie przez prace .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 480 / 73 / 0
@jezus_chrystus @no1special potwierdzam, waporyzator i 160-170 stopni cudowna rzecz.
  • 30 / 2 / 0
14 listopada 2022motocyklista pisze:
Jak to sztucznie boostowana ? To jest efekt krzyżowania najlepszych odmian na przestrzeni lat. Normalne że ludzie wybierają i uprawiają najmocniejsze i najlepiej wyglądające odmiany.

A co do szybkiego powrotu tolerki... przyzwyczaj się, tak to już będzie. Jeśli dużo jarałeś i robiłeś przerwy, organizm uczy się i będzie coraz skuteczniej bronił się przed rozstrajaniem jego gospodarki hormonalnej przez jaranie kilku g zioła w dwa dni albo 9g na dzień (już pomińmy te absurdalne ilości). Przynajmniej ja to tak widzę, jedyne co mi pomogło to rygor weekendowego palenia, zamiast 7 dni w tygodniu 24/7
Poczytaj sobie o PGR, przejrzyj sobie porownania zwyklego suszu do tego ze wspomagaczami wzrostu.
  • 12589 / 2437 / 0
160-170 to wg. mnie trochę mało, ale to kwestia preferencji. Ja startowałem od 180 C zazwyczaj, a kończyłem na 210-215 C.

Muszę wrócić do wapo, bo po tegorocznych zbiorach lekką ręką pakuję do bonga i skręcam lolki. Nie chodzi już nawet o oszczędność, ale zaczynają mi się dawać we znaki skutki palenia.
  • 4350 / 701 / 2117
180 podstawa, 170 ciut za mało, 160 też. Standardem jest sto osiemdziesiątka i to chyba najlepszy kompromis pomiędzy wszystkimi temperaturami. Powyżej i poniżej jak dla mnie szkoda materiału.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 562 / 52 / 0
Pisałem w kontekście wypowiedzi z poprzedniej strony, PGR swoją drogą.

A żeby nie było offtopu, to zauważyłem że jeśli już tolerka zaczyna szybko się pojawiać, to i szybciej znika po zrobieniu przerwy - coś za coś :) Jedynie tak można się pocieszać..
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.