Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 3455 / 563 / 2
Jezu co ja liczę 1989 plus trzynaście to jest dwatysiace dwa.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2532 / 602 / 0
hehehe.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / 1 / 0
12 grudnia 2022Mefistofeles1945 pisze:
Ja jak miałem trzynaście lat przeżyłem horror:

lekarze podejrzewali, że coś ćpałem i kazali mi sikać na wyniki z krwi a mi się ze stresu za h*ja nie chciało sikać, cewnikowali mnie chyba z dwie godziny i nici za wąskie prącie do cewnikowania nie zacewnikowali mnie w końcu po pięciu godzinach cośtam nakapałem i we krwi z moczu NIC nie wyszło (ćpałem fetę tydzień wcześniej, ogólnie ciąg alko z klejami i rozpuszczalnikami - miałem psychozę) no i ostatecznie mi wbili schizofrenię paranoidalną.

Do dzisiaj ją mam, słyszę głosy (jak nie biorę leków, dlatego staram się je jeść regularnie, lek Amisan (Amisulpryd) rewelacja.

A tak apropos w ogóle jest jakiś temat o klejach i rozpuszczalnikach?
Ile byłeś w szpitalu? Mógłbyś przybliżyć tą historię? Co był później? Do 18 r.ż chodziłeś normalnie do szkoły?
  • 3455 / 563 / 2
Trzy miesiące, albo kwartał.

Nie lubię za bardzo spowiadać się ze swojego życiorysu, dodam tylko, że ukończyłem szkołę średnią i technikum górnicze, pracowałem na dole jako górnik przez pięć lat, po czym musiałem zwolnić się z dołu przez politoksy alko narko aktualnie choruję na kręgosłup, siedzę w domu mam rentę.

W szpitalu poznałem piękna dziewczynę, z którą się całowałem, ogólnie więc uważam tamten młodzieńczy okres za nienajgorszy moment w moim życiu.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / 1 / 0

lekarze podejrzewali, że coś ćpałem i kazali mi sikać na wyniki z krwi a mi się ze stresu za h*ja nie chciało sikać, cewnikowali mnie chyba z dwie godziny i nici za wąskie prącie do cewnikowania nie zacewnikowali mnie w końcu po pięciu godzinach cośtam nakapałem i we krwi z moczu NIC nie wyszło (ćpałem fetę tydzień wcześniej, ogólnie ciąg alko z klejami i rozpuszczalnikami - miałem psychozę) no i ostatecznie mi wbili schizofrenię paranoidalną.

Do dzisiaj ją mam, słyszę głosy (jak nie biorę leków, dlatego staram się je jeść regularnie, lek Amisan (Amisulpryd) rewelacja.

Miałeś szkołę w szpitalu? Uważasz ten okres za stracony w życiu? Biorąc pod uwagę lata, uważasz diagnozę za poprawną?
  • 3455 / 563 / 2
Tak. Nie. Tak.
  • 83 / 15 / 0
@Zniszczony34 @Morfeo dzięki za słowa i rady. Tak jak kiedyś myślałam ze takie terapie to hocki klocki pic na wodę to teraz zmiana na dobre i uważam ze sam człowiek nie da sobie rady. Nie przy takim nagromadzeniu syfu jak u tak wielu z nas tutaj obecnych. Biorę się za naprawę tego co jest do naprawienia jeszcze, żeby za bardzo nie wyorbitować w absolutna ciemność.
Zdrowia wszystkim.
Wciągam amffe ze słomek. A miało być z pińćsetek, dwusetek lub chociaż dziesionek. Walczę o więcej spida w spidzie i patronuję akcji „seta plus”-czy się stoi czy się leży, przykurwić ścieżkę se należy. Walę pasa na lepsze spanie, sranie a także jebanie.
  • 15 / 1 / 0

Po cewniku bolało?
  • 15 / 1 / 0
10 grudnia 2020czerwonabombka pisze:
O, zapomniałam jeszcze o pobycie na sorze przez 2 dni po probie przedawkowania klonów z wódą. Standardowo straszne płukanie żołądka, potem duuuzo kroplówek i cewnik. Tyle, ze w stanie tego nacpania jak usłyszałam, ze mam zostać na noc to zaczęłam zrywać z siebie elektrony od kardiomonitora itp itd. Wiec mnie wzięli w pasy. Dziwne uczucie...
Po cewniku bolało?
  • 3455 / 563 / 2
Nie :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.