Tytoń ma osobny dział → >LINK<
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Skoro Payarito działa na Ciebie słabo pobudzająco, to zregeneruj receptory odpowiedzialne za wchłanianie substancji aktywnej, czyli odstaw energole, guaranę, yerbę i inne pierdoły, bo najwidoczniej masz je tak zajechane, że nawet mocne rzeczy Ciebie nie klepią. Szczerze współczuję.
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Tak, ale problem naszej przyjaciółki jest bardzo złożony. Pierwszy to taki, że pyta w pierdyliardzie wątków o to, co mocniej klepie, a co nie. Potem mowa o tym, jak bardzo słabo to działa. No to kurde, szanujmy się i weźmy sobie pod uwagę to, że jeżeli coś słabo działa, albo nie przynosi zamierzonych rezultatów, to warto to odstawić.
Nie wiem, ja zawsze wychodziłem z takiego założenia, nawet przy piciu ashwagandy, którą odstawiłem już jakiś czas temu i dopiero na dniach/tygodniach zamierzam do niej wrócić, aby wróciło to wspaniałe zbawienne działanie.
Jeżeli coś nie działa, zwłaszcza kofeina, która jest nadużywana w dużej ilości, to tolerancja wzrosła, więc aby spadła, trzeba do odstawić, proste jak konstrukcja cepa. @Jadwiga6677 odstawiasz to na miesiąc i efekty zauważysz. Jak przyjmiesz dawkę aktualną, to Cię z butów wystrzeli na Teneryfę.
26 grudnia 2022Jadwiga6677 pisze: Z czym w połączeniu yerba mate jest mocniejszą w pobudzeniu?
31 grudnia 2022ganowy33333 pisze: Macie jakieś sposoby na złagodzenie tego obrzydliwego smaku ?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.