Będąc w Czechach kupiłem ciastko 50mg HHC. Zjadłem najpierw połówkę, bo nie wiedziałem czego się spodziewać, ale później dorzuciłem drugą bo było za słabo. Ogólnie czułem się jak po 30mg THC, ale w między czasie wleciał jeszcze kratom i pewnie trochę to wpłynęło na fazę. To tyle z HHC. W Polsce niestety nielegal, ale jest pare sklepów, głównie czeskich, które wysyłają do Polski. Widziałem też pare ofert na allegro, ale nie wiem czy legitne.
Teraz czas na HHC-O. Kupiłem vape carta na allegro. Teraz jest wysyp tego typu produktów, ale wtedy to dopiero wchodziło i był tylko jeden sprzedawca, który to miał. Ogólnie faza bardzo podobna do THC, tylko trzeba było więcej spalić żeby poczuć satysfakcjonujący efekt. Starczył mi na 2 tygodnie codziennego palenia, ale pod koniec cartridge zaczął się za zatykać i chyba zepsuł mi baterię. Ogólnie fajna zabawka jak ktoś nie ma dojść. Trzeba tylko czytać opinie.
Drugie moje podejście do HHC-O to susz 30% również z allegro. I tutaj niestety nie było już tak fajnie. Jakaś tam faza była, ale spodziewałem się czegoś mocniejszego. Musiałem zajebać 2 wiadra żeby poczuć się jak po lufie normalnego skuna, ale i tak nie było tego efektu wow. Opisałbym to po prostu jako słaby towar. Te tańsze susze za 20-30zł/g można by sprzedawać ludziom bez doświadczenia, ale regularnym palaczom to raczej nie podejdzie.
Ogólnie myślę, że raz można spróbować, ale to nic ciekawego i jeśli ktoś chce się legalnie zjarać to lepiej sobie kupić jakieś shoty konopne, albo zrobić makumbę z włóknistej.
Spodziewałem się że nasze niedojebane służby będą ścigać ale nie że tak wcześnie.
12 grudnia 2022cyberwaste pisze: Niestety era HHC-O już się kończy jeśli nie skończyła https://www.wykop.pl/wpis/69413387/anon ... cam-serde/
Spodziewałem się że nasze niedojebane służby będą ścigać ale nie że tak wcześnie.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.