Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 174 / 26 / 0
nigdy nie zapodam sobie bielunia i mocnych rc, ale heroine sobie trzepnę na starość aby jakoś emocjonalnie ją przetrwać
  • 2647 / 41 / 0
Krokodyl
Uwaga! Użytkownik ShadySharky nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 151 / 67 / 0
Fundamentalny katolicyzm, za mocna bania jak dla mnie %-D
Uwaga! Użytkownik Iacobus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5839 / 1209 / 43
Nie ma takich.
Już wyjebane mam.

post nic nie wnosi do tematu ~ xan
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 4404 / 705 / 2117
kodeinę i GHB przypadkowo brałem, pewnie jakbym miał problemy w życiu, to na kodzie bym poleciał, ale temat o czym innym.

-- nie spróbuję: heroiny, fentanylu i ogólnie żadnych opio, chociaż faza na kodzie była bardzo kusząca.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 3 / 2 / 0
1. Delirianty
2. Wszystko, co silniejsze od fentanylu
  • 227 / 77 / 0
1.benzydamina,
2.inhalanty,
3.synt. Kannabioidy.
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4965 / 870 / 0
Szałwia.
  • 13 / 4 / 0
szałwia
Podpisuję się, dodając benzydiamine i z jakiegoś wewnętrznego powodu dysocjanty %-D
  • 68 / 16 / 0
Opioidy mocniejsze od tramadolu, Deliranty aczkolwiek kusi czasami, mam wątpliwości co do DXM, mocne RC.

Prawda jest taka, że gdyby nie problemy zdrowotne to byłbym nawet chętny do spróbowania heroiny
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.