Trzymaj się tam. Ze 4 dni potrzyma i przejdzie jak grypa.
Chujowy ten lekarz, powinien chociaż relanium przepisać.
Wyczytałem, ze lepiej jest schodzić z dawek i wtedy nie ma takiej wielkiej chujni. Jutro planuje 150mg, piątek 100mg, od soboty po 50mg i mi się skończy. Nie mam pojęcia czy to będzie skuteczne, ale warto spróbować.
Mogę załatwić sobie relanium lub cokolwiek innego, tyko nie mam pojęcia czego potrzebuje żeby mi było lepiej podczas odstawienia. Nie jestem obyty w temacie leków...
Jakaś rozpiska, albo krótka porada będzie mile widziana. Tolerancję na wszelkie prochy ponoć mam dobrą(37lat, 188cm, 90kg).
ps. kupić to relanium 2mg czy 5mg, a może jakaś hydroksyzyna?
Szukam jakiś wiarygodnych źródeł, ale niestety na próżno.
Czytam forum od rana i nie potrafię znaleźć powyższego wątku, który wyjaśni jak sobie radzić(również farmakologicznie) z odstawieniem Tramalu.
Uprzedzając pytania, tak użyłem opcji szukaj.
a poniżej standardowo, jeśli o mnie chodzi - fotka zdobyczy.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
w kalendarz nie kopnąłem, spokojnie. jak tylko się ogarnąłem, to wszedłem na forum i ogarnąłem komputer to grania i grafiki.
trzymaj się, brachu!
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.