Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 88 / 11 / 0
W poniedziałek mam wizytę w jednej z klinik zajmującej się mm.Mam pytanie mam dużo recept na benzo czy ssri które brałem na nerwice jak i bezsenność aktualnie jestem czysty od pół roku nie chcę się truć.Co mam powiedzieć że paliłem marihuanę rekreacyjnie czasami i bardzo mi pomagała na nerwicę? Tutaj nie kłamie naprawdę jest to cudowny lek i strasznie mi pomaga na nerwicę wycisza oprócz tego pomaga mi siłownia regularna od 3 lat od której mógłbym napisać jestem nawet uzależniony.10 gram wystarczało mi spokojnie na miesiąc 2g przez tydzień szło i było okej.
Z góry dziękuje chciałbym w końcu palić legalnie z apteki a nie że tak brzydko napiszę jebać się z tymi dilerami dzwonić ogarniać chyba każdy mnie zrozumie.
Uwaga! Użytkownik Jarandos77 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 767 / 141 / 0
1g dziennie to wg was bardzo dużo? Wg mnie tak przeciętnie, w weekendy idzie więcej. Na mnie to nie działa aż tak mocno.
  • 4341 / 701 / 2117
Niekoniecznie dużo. Kwestia tolerancji na MM. Pytanie czy faktycznie wtedy używa się medycznej marihuany w celach medycznych, czy na weekend dla funu pali się kolejny susz. Wtedy zrozumiałym jest, że jednak wydatki rzędu 2000 zł (o których wspominałeś) są jak najbardziej realne.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 51 / 18 / 0
Przy niektórych dolegliwościach konopie przyjmuje się w różnych postaciach i zdecydowanie większych dawkach niż jedynka dziennie
  • 480 / 72 / 0
11 października 2022Szponciciel pisze:
Dziwne, ja do tej pory przerobiłem 3 słoiczki 5 gramowe od Canopy Growth 8% THC, 7% CBD (odmiana Penelope) i jestem zadowolony, duże fajne topki, zero miału
Tak samo, ładne topy bez okruchów. Może lekko za suche.
  • 35 / 5 / 0
14 października 2022visitorQ pisze:
1g dziennie to wg was bardzo dużo? Wg mnie tak przeciętnie, w weekendy idzie więcej. Na mnie to nie działa aż tak mocno.
No. Mówi Ci to daily smoker od kilkunastu lat już. W dodatku Ty jeszcze wapujesz zioło w bardzo wydajnym waporyzatorze (Mighty) to taki gram to jakby jeszcze więcej w sumie %-D Ale wszystko jest osobnicze, wiadomo - wrażliwość receptorów, tolerancja, inne zażywane leki etc. Grama jestem w stanie przerobić np jak mam cały wolny dzień dla siebie i zaczynam od rana poprawiając się co kilka godzin. 30 gramów miesięcznie zaczyna się robić maksymalnie nieopłacalne więc może warto się zastanowić nad jakąś przerwą co by przerabiać nie więcej niż połowę tego w ciągu miesiąca.
  • 1930 / 191 / 0
Mimo że nigdy nie byłem jakimś wielkim fanem mj to stwierdziłem, że w sumie jako iż zainteresowałem się grzybkami Cubensis i zaczynam po pięcioletniej przerwie od psychodelików spróbować walczyć z depresją nie lekami i ćpaniem, a tym co daje nam natura.

Jeśli chodzi o załatwienie, to było to prostsze niż się spodziewałem. Krótka rozmowa przez telefon, żadnej dokumentacji nie musiałem wysyłać, a recki na 2 odmiany po 5g każda.

Spróbowałem już obu, i szczerze mówiąc jestem zaskoczony jak pozytywnie działa na mnie indica. Często dość miałem jakieś lęki po niej, a sativa była o dziwo dla mnie dużo weselsza i przyjemniejsza. Tutaj po Canopy Growth 20% THC czuję się super lajtowo, przyjemnie bardzo i wyluzowanie. Wczoraj miałem problem by zasnąć i wziąłem 3 buchy i zasypiało mi się super miło i szybko.

Jeśli chodzi o "moc", to nie zauważyłem by któraś była słaba jakaś, po prostu profil działania, szczególnie tej indici bardzo mi podpasował. I fajnie było sobie tak zapalić nad Wisłą i popatrzeć na przyrodę bez myśli że mnie złapią smutni panowie.

Teraz myślę o zakupie waporyzatora, ale trwa to chwilę bo się na tym kompletnie nie znam ;)

Ale jednym słowem jestem zadowolony :)
Take DXM and Be Happy
  • 480 / 72 / 0
@Demis waporyzator to super rzecz, inne odczucia.
Chyba w Polsce jest najłatwiejsza procedura załatwienia medycznego bucha.
Szkoda, że przez brak wiedzy nadal latają z tematem w majtach.
  • 1443 / 75 / 0
12 października 2022Scone pisze:
Jeśli mam skan recepty, to jak długo mogę zażywać mm? Czy jest jakiś termin ważności recepty, po którym staje się to nielegalne? Czy gdybym miał inny susz w oryginalnym opakowaniu i receptę przy sobie, to niebieskim chciało by się bawić w sprawdzanie "czy to to"? Szukałem informacji, ale nie widzę :)
Ktoś miał większe problemy, niż komisariat i protokół? Nie będę się z tym obnosił, ale chcę znać ryzyko :).
Czy ktoś mógłby się odnieść :)?
Nie dostałem żadnej odpowiedzi.
LSD - Piękna i Bestia
  • 1443 / 75 / 0
17 października 2022Demis pisze:
spróbować walczyć z depresją nie lekami i ćpaniem, a tym co daje nam natura.
To, że konopie są naturalne, nie sprawia, że nie są ćpaniem.
morfina też jest naturalną substancją.
Z depresją to się powinieneś udać do specjalisty, a nie ćpać dalej. marihuana na dłuższą metę tylko pogorszy sprawę, bo wypierze Cię z dopaminy.
LSD - Piękna i Bestia
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.