Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 44 / 14 / 0
Kilka dni temu czytałem stare posty w tym wątku. Pewien użytkownik pisał o tym, że w przypadku phenibutu występuje taki sam schemat uzależnienia jak w przypadklu bezno i giebla. Zgadzam się z tym, wpierdala to przeokrutnie. Mając ilość x na stanie bardzo trudno kontrolować kiedy zażywamy ten środek. W moim przypadku zacząłem w pewnym momencie brać co drugi dzień, nie musicie się domyślać, że ten dzień bez przyjętej dawki był kiepski. Wysypałem ostatnie 5g przez okno %-D

Swoją drogą to najlepszy imprezowy środek według mnie mimo, że nie testowałem go w tych okolicznościach.
W przyszłości zarzucę w miksie z molly.
Uwaga! Użytkownik A9Cyk0lUG7uG nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 245 / 33 / 0
Polecam gorąco bo z mdma łączy sie wspaniale, muzyka po prostu brzmi bosko <3 Tylko ja bardzo male dawki bralem, jakies 50mg donosowo przez cala noc i bawiłem sie super.
  • 2 / / 0
50 mg? chyba chodziło Ci o 500 mg?

Z alkoholem się miesza tak, że po przespanej nocy kręci Ci się w głowie. A sama faza jest taka, że alkohol wchodzi szybciej i mocniej.
Na mnie 1,5 g na 1 raz zadziałał najlepiej, czułam się jak Bóg wszechświata, później 3 g samo pobudzenie i chęć do działania, a dawki 5-6 g już mocno nasennie, oczy same się zamykają.
  • 245 / 33 / 0
no co Ty chyba moja serotoninka by sie nigdy nie odnowiła po takiej dawce, naprawde to były b. malutkie dawki i dla mnie było to satysfakcjonujące.

Dzisiaj, 300mg pregi, 2g fenia i 450 kodzitsu, jest cudnie ale wypadałoby sie powoli ogarnąć.
  • 389 / 99 / 4
Z tego co wiem to akurat na poziom serotoniny fenibut specjalnie nie wpływa w żadne sposób: "[...]phenibut did not significantly influence the levels of GABA, serotonin, and dopamine in various brain structures and produce a moderate decrease in the level of norepinephrine in the hippocampus" (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19334514/ - "Effect of phenibut on the content of monoamines, their metabolites, and neurotransmitter amino acids in rat brain structures", Eksp Klin Farmakol., 2009).
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
  • 44 / 14 / 0
Trochę offtop ale koledze chyba chodziło o 50mg mdma sniffem, ale mogę się mylić.
Uwaga! Użytkownik A9Cyk0lUG7uG nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 245 / 33 / 0
Tak dokładnie chodziło o emeczke, fenibut w ogole serotoninowo na mnie jakos nie dziala, umiem wyczuc co to znaczy bo jednak juz testowalem kratom, tramal i j.w mdma. 500mg bez tolerki by mi urwało głowe, z przyjemnosci rozlewającej sie po całym ciele a potem bym mial depresje 5 dni.

Gdzie teraz dobry fenek w krysztale?
  • 389 / 99 / 4
Mój błąd. Niech zostanie jako ciekawostka. O dostępność najlepiej zapytać w dziale sprzedawcy +.
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
  • 140 / 11 / 0
Poprzednio zamawiałem od szwajcara fenibut paczke 10g i 20g to był bardziej jak cukier puder, dzisiaj otwieram pake 50k od razu widać i czuć, że jak kryształ XD

Nie wiem czy przy większych paczkach mają w krysztale czy zaczęli w takiej formie sprzedawać? Ta 50g kupiona na początku sierpnia.
  • 1 / / 0
Mam pytanko, dość skomplikowane ale to narko forum więc liczę że ktoś się wypowie. Sprawa wygląda tak że w weekend po miksie koks+fenibut+alko+kratom byłem odwiedzić panią lekkich obyczajów i niestety spełzło na niczym. Znaczy coś się ruszyło po chwili flak. Jestem za granicą i trochę z przymusu ten kratom i fenibut aczkolwiek klasyczne opio już długo i wiem czego się spodziewać. Podjąłem dwie próby w dwa dni i zawsze taka lipa. Dnia drugiego nawet kamagra nic nie zmieniła. Czy to możliwe że to przez fenka czy może lepiej szukać przyczyny w innej składkowej (świetnego swoją drogą) miksu?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.