Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 14 / / 0
hej, mam 8 x Doreta 75mg + 650mg, ile tego wrzucic? nigdy nie mialem z tym stycznosci
  • 194 / 22 / 0
Moim zdaniem wszystko na raz. Niby 400 mg to taka dawka dla początkujących, ale co ci przyjdzie z tych 2 tabketek pozniej. Wrzuc se 6 najpierw, jak ci będzie malo dorzuc 2
Najlepiej mj i nic więcej :P
  • 14 / / 0
@Lurcik normalnie polknac cale tabletki bez tej calej ekstrakcji ani nic?
  • 911 / 206 / 1
22 lipca 2022belmondawgg pisze:
@Lurcik normalnie polknac cale tabletki bez tej calej ekstrakcji ani nic?
4 tabletki w tym wypadku to 2600 mg paracetamolu, co może być dawką toksyczną. Oszczędź sobie tego zatrucia, może być twoim ostatnim.
Zażółć Gęślą Jaźń
:grzybki: :fuj: :rzyg:
  • 32 / 3 / 0
22 lipca 2022belmondawgg pisze:
hej, mam 8 x Doreta 75mg + 650mg, ile tego wrzucic? nigdy nie mialem z tym stycznosci
Uważam że polówkę weź Dorety. I zobacz efekt. Powinno działać po 15 min na początku taki przypływ MOCY ;) i wewnętrzny luz… . Moje zdanie !

Udanego wieczoru!
Ja wziąłem Rivotril 0,5 mg i jest mega!
  • 14 / / 0
koniec koncow ojebalem 10 tabletek, lacznie 6,5g parasyfu ale nic sie nie stalo, bania w sumie fajna i przyjemna, ale nastepnym razem wolalbym troche oszczedzic moja watrobe, wiec ma ktos moze instrukcje dotyczaca ekstrakcji dokaldnie tych tabletek? jestem w tym kompletnie zielony z gory dzieki
  • 184 / 25 / 0
E tam, ja lata wpierdalam właśnie podobne dawki parasyfu które są w tych łączonych preparatach i nic mi nie ma. Jak byłem w kwietniu w szpitalu po przedawkowaniu to zbadali mi m.in wątrobę i wszystko z nią okej. A co do ekstrakcji słyszałem że się da ale wolę się w to nie bawić.
  • 29 / 3 / 0
Wjebałem 400mg tego Tramalu retard, 300mg rozpuscilem gorącą wodą i w sumie nic nie czuć. Jeszcze piwko wypite zostało. Lepiej oxe zarzucić konkret bomba elegancka a nie takie wynalazki xD
A do was co walą te preparaty z parasyfem - ostro macie na bani.
  • 588 / 81 / 0
Z braku laku poszedlem dzis do apteki i babka mowi klonazepamu nie ma, diazepamu nie ma, luminal pierdole se mysle... a chuj tramal pani da. To mi jebla opakowanie 50 tabletek i zadowolony polowicznie poszedlem. Wrzucony gram, jednak wlasnie z braku diazepamu chociazby nawpierdalalem sie tegretolu i sodu walproinowego na wypadek padaki, bo moje klony sie skonczyly %-D Zobaczymy, chyba z piana w pysku nie skoncze a robi sie coraz milej.
Ale to fakt, lepiej przypierdolic majki lub okular jakis ale jak nie ma to co poradzic. 35zl na blat, tyle to wszystko warte a winda do nieba narazie pokazuje mi jedynie parter.
Jestem dość trudny.
  • 2196 / 366 / 0
22 lipca 2022Marcin91wawa pisze:
@OdwiertKorzenny wypiłeś cały flakon tramadolu na raz ? Ja tez mam te krople z pompką. Bardzo dobrze działa. Ja biorę Max. 5 pompek. I np. Jak wczoraj w nocy wziąłem 5 i w dzień 5 to fatalnie się czułem. Ból głowy, jakby ciśnienie miało rozwalić głowę. Ja to krople i tabletki chomikuje na gorsze czasy. Wiem tramal uzależnia itp. Ale czasem jestem mega smutny i nawet takie 50 mg Tramalu raz na 4 dni daje takie fajne emocje, atmosfery, zadowolenie. Pisałem kilka postów wczesniej że mam Clorazepan . Połączyłem 37,5 mg skudexy i 12,5 clorazepanu. Maskara, lepiej nie łączyć jak dla mnie.

Czasami nawet półtora grama wrzucę xD
Lubię nawet
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
Zablokowany
Newsy
Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.