Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 186 / 36 / 0
Brałem to terapeutycznie bez żadnego doświadczenia w używkach 100-150 mg 1-0-0 po urazie, przez 2 tygodnie. Do wygaszania bólu idealne. Psychicznie nie dawało mi nic, poza nagłym usypianiem 30 minut po zażyciu i uczuciem podobnym po wypiciu piwa. Raz wziąłem 200, co dało - tylko nieogar. Po zakończeniu leczenia ostawiłem to CT i następnego dnia pojawiło się uczucie rozbicia i jakiegoś takiego niepokoju i przybicia+trochę objawów fizycznych. Ale u mnie z psychiką ok. Osobie niestabilnej psychicznie nie polecam eksperymentów z tym lekiem, bo nic nie da, poza uzależnieniem i zapewne epizodem z padaczką gdy będzie chciała "w końcu coś poczuć". Przypominam też, ze to jest lek na receptę, a dawkowania rekreacyjnego nie pokryje jeden lekarz. Zostaje albo sępienie recept (przypominam o tym, że każdy lekarz ma teraz wgląd we wszyskie recepty i może podnieść alarm) albo czarny rynek, Nieciekawa perspektywa.
Gdyby podróże w czasie były możliwe, udusiłbym sam siebie poduszką w czasie snu 21 grudnia 2018 roku. Oszczędziłoby to wielu problemów.
  • 2293 / 395 / 0
Dla mnie 180 ml kropelek okazało się z dużo, nieprzyjemny stan.
  • 505 / 91 / 0
Dla mnie przy 800mg z niską tolerką pokazał swoją moc
Ma coś w sobie bo choć nie używam Tramalu bardzo dlugo, będzie ponad rok, to myślę o tym stanie :)
  • 776 / 106 / 0
zjadlem wczoraj okolo 21-22 225mg tramca, nie stanie sie nic jak teraz sobie małego paska poldonu zjem? jestem na lorku 1mg aktualnie
  • 1649 / 1032 / 7
@toxic1337, mniemam że poldon to feta. tramadol był jedzony wczoraj, do tego w małej dawce. Już dawno został zmetabolizowany i pewnie opuścił Twój organizm, także bez stresu możesz.
Możesz, dopóki nie zmieszasz jednego I drugiego, o... Bo to to niebezpieczny miks.
𝕊𝕥𝕒𝕪 𝕨𝕚𝕝𝕕, 𝕄𝕠𝕠𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕝𝕕.. 🌙
  • 776 / 106 / 0
Tak, tak. tramadolu ja praktycznie wcale nie jem rekreacyjnie, ale okropnie mnie plecy złapały więc musiałem sie ratować czymkolwiek juz wczoraj. Dziękki :)
  • 2293 / 395 / 0
21 czerwca 2022AbsintionOpium pisze:
Dla mnie przy 800mg z niską tolerką pokazał swoją moc
Ma coś w sobie bo choć nie używam Tramalu bardzo dlugo, będzie ponad rok, to myślę o tym stanie :)
Jak dla mnie 800mg to w huj duża dawka.
Co to za fazę po tym miałeś?
  • 11 / / 0
POLTRAM COMBO FORTE 75mg+650
Czyli ile tbl na pierwszy raz? Jak najlepiej wziąć? Po prostu łyknąć czy rozgryźć czy skruszyć i wciągnąć😂? Ile trwa faza?I do czego jest podobna? Do benzo np?
Chcę się po prostu w końcu dobrze poczuć i mieć dobry humor!
(Chce to wziąć rano ,jest po 3ciej😱)
po południu jadę do brata z ojcem i nie moge być bardzo nagrzana😝
Proszę o szybką odpowiedź bo serio nie wiem co i jak : )
Ostatnio zmieniony 22 czerwca 2022 przez sheena1234, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 505 / 91 / 0
Noddy, faza do odcięcia
Super stan
  • 1 / / 0
No i zaaplikowałem teraz tramal reatard 600 mg. Myślicie że klon który wrzuciłem o 6 uchroni przed drgawkami, czy dorzucić 2 mg klona. Lub też czy jak dorzucę teraz 2 mg klona to będzie lepsza faza?
Zablokowany
Newsy
Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.